2777
2789
عنوان

کیا جن دیدن تا حالا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات؟ 😐😐کی گفته گربه سیاها جنن

تو نی نی سایت ی تاپیک دیدم گفته بود

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
نسبتش در چه حد بوده

شوهر دختر خالم من کلا دوبار دیده بودمش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

پریشب شهرستان بودیم...جرأت حقیقت بازی میکردیم...من گفتم جرأت.

بهم گفتن تنها برو بیرون بعد از ۳۰ ثانیه بیا تو..شب ساعت ۱ بود و شهرستان ماهم بیابونی و پر از سگ و گرگ

آدم شجاعی بودم رفتم بیرون تنها یه بچه دیدم لباس سفید پوشیده داره می‌ره...دومادمونو صدا کردم گفتم برو ببین اون بچه ی کیه . رفتیم نزدیکش دیدیم سگه

ولی از دور بچه بود 🙃💔

جفتمون شب تب و لرز شدید داشتیم و تا صبح بیدار بودیم بعدش وسایلمونو جمع کردیم همگی برگشتیم

پریشب شهرستان بودیم...جرأت حقیقت بازی میکردیم...من گفتم جرأت. بهم گفتن تنها برو بیرون بعد از ۳۰ ثان ...

یا ابلفضل

من جات بودم سکته میکردم

به گربه ها ربطی ندارن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

دوستم با صاحب خونش تویه ساختمون بودن شوهر صاحب خونش دعانویس بود فوت کرده بود بعد صاحب خونش می‌گفت جنا میان اذیتش میکنن یه بار پرت کرده بودن زمین بیچاره بیهوش شده بود یه گربه سیاه تو تراسشون میومد ژنه به دوستم گفته بود کاری بهش نداشته باش اون گربه مال شوهرمه یعنی جن بود

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن