2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم دوماهه پریود نشدم ۴تا از پودر اینوفولیک خوردم لک قهوه ای دیدم دوروزه ولی هنوز خونریزیم شروع نشده,کسی بوده مثل من که با این پودر پریود شده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسی ب منم بگی؟ خیلی بهش نیاز دارم🙏🙏🙏🙏

ببین عزیزم اینو کامل رعایت کرد و واقعا جواب داد حالا شماهم استفاده کن ضرری نداره به هر حال پیاز چیز بدی نیست توی نت هم میتونی سرچ کنی راجبش  

روزی دو بار، ده دقیقه قبل از ناهار و شام، باید این نوشیدنی را میل کنید. بنابراین حدود نیم ساعت قبل از ناهار و شام، درست کردن آن را شروع کنید:

دو لیوان متوسّط آب بدون کلر را بجوشانید. دو عدد پیاز متوسط زرد رنگ را پوست بگیرید.( فقط آخرین لایه پوست پیاز که خشک شده است را دور بریزید.) پیازها را به ۴ یا ۶ قسمت خرد کنید و داخل آب در حال جوش بیاندازید. چون با این کار، آب از جوش می افتد کمی صبر کنید تا دوباره جوش بیاید. پس از جوش آمدن دوباره، درب ظرف را ببندید تا ۵ دقیقه بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید. محلول را صاف کنید و صبر کنید تا کمی ولرم شود و ۱۰ دقیقه قبل از ناهار آن را بنوشید. به همین ترتیب، ۱۰ دقیقه قبل از شام نیز نوشیدنی را به صورت تازه تهیه کرده و بنوشید.

طول مدت درمان

این درمان در قالب دوره های 15 روزه به این صورت انجام شود که از روز پنجم قاعدگی شروع شده تا ۱۵ روز بعد ادامه پیدا کند. سپس درمان، قطع شده و از روز پنجم قاعدگی بعدی مجددا دوره 15 روزه بعدی شروع می شود. این کار برای سه دوره 15 روزه متوالی (یعنی از روز پنجم هر قاعدگی تا 15 روز بعد در سه سیکل قاعدگی متوالی) انجام می شود.

الف- زنان يائسه يا زناني كه به دلايل ديگر پريود نمي شوند

مي توانند به يكي از اين دو پيشنهاد عمل كنند:

1- در هر ماه، 15 روز درمان كرده 15 روز استراحت بدهند.

- اين دوره ها باید منظم باشند و مثلا اگر دوره اول را از دهم آبان  شروع كرديد و تا 25 آبان ادامه داديد، دوره هاي بعدي را هم از دهم آذر و دهم دي شروع كنيد.

- اگر در حين اين نحو درمان عادت شديد، دوره بعدي را از روز پنجم قاعدگي شروع كنيد. ولي اگر بعد از يك بار عادت باز دچار تاخير پريود شديد مي توانيد با رعايت همان فاصله 15 روزه از پايان دوره قبلي، دوره جديد را شروع كنيد.

- اگر در حين يك دوره درماني، پريود شديد آن را يك دوره كامل حساب كنيد و درمان را قطع کنید و دوره بعدي را از روز پنجم قاعدگي شروع كنيد. مثلا اگر دهم آبان درمان را شروع کردید و 17 آبان عادت شدید، همین هفت روز را یک دوره درمان کامل حساب کنید و درمان را قطع کنید و 22 آبان، یعنی روز پنجم این عادت جدید، دوره بعدی 15 روزه را شروع کنید.

2

- درمان را سه ماه به صورت مداوم انجام دهيد.

مجددا تذكر مي دهم كه در اين روش هم:

اگر در حين درمان عادت شديد، دوره بعدي را از روز پنجم قاعدگي شروع كنيد. ولي اگر بعد از يك بار عادت باز دچار تاخير پريود شديد مي توانيد با رعايت همان فاصله 15 روزه از پايان دوره قبلي، دوره جديد را شروع كنيد. 

- اگر در حين يك دوره درماني، پريود شديد آن را يك دوره كامل حساب كنيد و درمان را قطع کنید و دوره بعدي را از روز پنجم قاعدگي شروع كنيد. مثلا اگر دهم آبان درمان را شروع کردید و 17 آبان عادت شدید، همین هفت روز را یک دوره درمان کامل حساب کنید و درمان را قطع کنید و 22 آبان، یعنی روز پنجم این عادت جدید، دوره بعدی 15 روزه را شروع کنید.

پیاز سرخ یا سفید برای این درمان مناسب نیست و باید از پیاز زرد استفاده کنید.

2- جوشانده ها را حتماً باید به صورت تازه تهیه کرده و ولرم بنوشید. زناني كه به دلايلي ازجمله كار در خارج از خانه نمي توانند يكي از وعده ها را سروقت مصرف كنند بهتر است در اولين فرصت ممكن آن را تهيه و ميل كنند اگرچه طبيعتا كمي از اثرات درماني اين روش كاسته خواهد شد.

3- ممکن است در طول درمان (به ویژه بعد از پنجمین روز درمان )، شاهد خونریزی و ترشحات تیره رنگ غیر معمول یا افزایش ترشحات سفید و زرد واژینال باشید. نگران نباشید، چون این امر نوعی تخلیه رحم از عوامل عفونی و غیره است.

4- به دلیل خطر سقط جنین، بانوان باردار نباید از این نسخه استفاده کنند. غیر از این مورد یا احیانا بانوانی که به علّت مشکلات معدی قادر به استفاده از این ترکیب نیستند تقریبا هیچ منعی برای درمان با این روش وجود ندارد.

البته بانوانی که قصد بارداری دارند می توانند با خیالی آسوده به این کار اقدام کنند اما در صورت شک به بارداری یا مثبت شدن تست های بارداری، باید درمان را قطع کنند.

5- این دستور محدودیت سنی ندارد.

خواهش میکنم پیام زیاد بود نمیشد باهم بفرستم اما اگه بهش عمل کنید شاید جواب داد براتون

می گن برا کسایی که پرولاکتبن بالا خوب نیس

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه