2777
2789

سلام دوستان. من اتفاقی برام افتاد که به این نتیجه رسیدم نباید چیزی رو به زور از خدا خواست بد جوری می‌ذاره تو کاسه تون 

من از چندین سال پیش دلم میخواست ازدواج کنم حسرت میخوردم به کسایی که ازدواج کردن به هر قیمتی میخواستم ازدواج کنم . خواستگار هایی هم برام میومد ولی بی دلیل میرفتن یا مورد خوبی نبودن ناامید شده بودم به خدا کفر میگفتم هر چند نه شرایط بدی داشتم از نظر قیافه و خانواده و موقعیت نه سنم زیاد بود فقط برام عقده شده بود که ازدواج کنم فکر میکردم با ازدواج متحول میشم چیزای خوبی در انتظارمه ولی هم تو این ازدواج نابود شدم هم شکست خوردم ادامه اش رو هم براتون میگم به حدی دلم گرفته که فقط مرگ تسکینم میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج مثل ی هندوونس ، تا قاچ نشه معلوم نیس شیرینه یا ن ، باید قدر هر لحظه زندگی رو دونست ، اکثرا تو حالت،  حال زندگیشون دارن  حسرت گذشته رو میخورن متاسفانه

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂

با یه ازدواج اشتباه بخاطر اینکه عجله کردم دقت نکردم هم باعث عذاب خودم هم خانواده ام شدم . به حدی عجله داشتم برای ازدواج که به هیچی فکر نکردم چشم بسته فقط به صرف اینکه دوسم داشتن و اصرار میکردن گول حرفاشون رو خوردم و آینده خودمو نابود کردم

زوذی بگو خوابم.میاد

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

خووب

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

با یه خانواده از خدا بی خبر وصلت کردم که هر بلایی به سرم آوردن ازدواجم سنتی بود کاملا حتی با پسره زیاد آشنا نشدم یعنی اصلا آشنا نشدم زود قبول کردم . خانواده ام هم مخالف این ازدواج بودن ولی پافشاری کردم که خوبن . من تو این چند ماه اندازه کل عمرم سختی کشیدم گریه کردم نابود شدم

خب

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
با یه خانواده از خدا بی خبر وصلت کردم که هر بلایی به سرم آوردن ازدواجم سنتی بود کاملا حتی با پسره زی ...

الهی عزیزم

عضه شو نخور میگذره یه جوری میگذره که یادت نمیمونه چی بهت گذشته خدا بزرگه غصه ی چی و میخوری

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

من خیلی تنها و بی کس بودم خیلی مظلوم و ساده بودم آدم شیاد ندیده بودم تو عمرم چه بلا ها که سرم نیومد روح و روانم نابود شد جوانیم با گریه و اعصاب خردی گذشت بعدشم یجوری با حیله و نیرنگ کنارم گذاشتن که هنوز تو شوکم