2777
2789
عنوان

چقدر عذاب وجدان میدید ب مادرا

205 بازدید | 15 پست

وااای چقدر عذاب وجدان میدید ب مادرای بیچاره هرچییییییزی و هی میگید نگید این جمله بد اینکار بد اون حرکت بد والا تو شرایط حال حاضر خودمون از لحاظ روحی تو فشار هستیم شما هم با این حرفا فقط حال مادرارو بدتر میکنید و هی بهشون تلقین میکنید ک اگر این حرفارو بزنید فلان حرکت و کنید مادر خوبی نیستید و بیشتر تحت فشار میزارید ول کنید دیگه بابا ی سری جملات کلیشه ای روانشناسی یاد گرفتید هی میاید نصیحت میکنید دیگه همه مادرا الان تحصیل کرده و داخل اجتماع هستن بلدن با بچشون چجوری رفتار کنن 

البته نه همه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم کی چی گفته اما من خودم به شخصه اگه چیزی بگم یا راهنمایی کنم مادریو فقط بخاطر اینه ک اون شرایط روحی و روانی و خودم کشیدم بدون اینکه ذره ایشو مادرم بفهمه 

و داغون شدم تاثیرش همین الانم تو زندگیمه

و نمیخام بچه های مثل من زیاد شه

•°~میشه یه صلوات برام بفرستید~°•

نمیشه مادر بچه رو کتک بزنه سیاه و کبودش کنه بگیم اشکالی نداره تو فشار مالی و روحی هست که 😑

یا شوهره به زنش فحش میده زنه زورش نمیرسه بچه رو تحقیر میکنه و فحش میده 😐

خب اون بچه ها چه گناهی کردن که تو این خانواده های داغون به دنیا اومدن . زن و مرد وقتی شرایط بچه دار شدن رو ندارن مگه مجبورن بچه بیارن ؟

نمیشه مادر بچه رو کتک بزنه سیاه و کبودش کنه بگیم اشکالی نداره تو فشار مالی و روحی هست که 😑 یا شوهر ...

کی گفت بچه رو سیاه و کبود کنی؟؟تاپیک زدهب بچه نگید صبر کن ب بچه نگید بشین ب بچه نگید پاشو ب بچه اخم نکنید ب بچه فلان نکنید 

چرا تحریف میکنید من گفتم خوبه؟؟؟خالا همه چیو ول کرذید گیر دادید ب اون کلمه تحصیل کرده

خب دیگه کلی گفتم😑😑اصلا تحصیل کردو تحصیل نکرده نداره بعضیا دیپلمم ندارن انقد با درک و فهمیده رفتار میکنن

ما گناه را نمی‌بینیم مگر آنکه زنی مرتکب آن شود...
کی گفت بچه رو سیاه و کبود کنی؟؟تاپیک زدهب بچه نگید صبر کن ب بچه نگید بشین ب بچه نگید پاشو ب بچه اخم ...

دیگه بیش از حد بشه بچه لوس میشه ، عادت داریم افراط و تفریط کنیم 😅

دیگه بیش از حد بشه بچه لوس میشه ، عادت داریم افراط و تفریط کنیم 😅

منم منظورم همینه میگم عذاب وجدان الکی ب مادرت ندید همه مادرا بلاخره در طول روز از ی سری کارا بچشونو منع میکنن با این حرفا عذاب وجدان میگیرن حالا فکر میکنن مادر بدین ک ب بچشون اینجوری میگن

ولی حداقل ۷۰درصدشون هستن نیازی نیست انقدرررررر الکی نصیحت کنن هی اینو‌ نگید اونو نگید اینکارو نکنید

دوست عزیز امار دقیقی اولا وجود نداره بعدشم چ بسا مادرانی هستن اگاهانه اسیب میزنن ب بچه 

هرکسی ک دلسوز باشه میاد میگه این کار رو نکن اگ واقعا فهمیده س ب اشتباه خودش پی میبره و مقابل بقیه وای نمیسه