2777
2789

بچه ها دارم لیزر بدن انجام میدم شماها که جلسه هاشو کامل رفتید چجوریه جواب گرفتید نتیجه خوبی داشته 

۵ ملیون دادم برا لیرز میترسم جواب نگیرم😂😢شده کابوس شبو روزم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

۵میلیون؟؟براچندجلسه

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

۵میلیون؟؟براچندجلسه

اره عزیزم برای ۸ جلسه 

جلسه ۶۵۰ میگیره تازه ۵ ملیون دویس دادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم برای ۸ جلسه  جلسه ۶۵۰ میگیره تازه ۵ ملیون دویس دادم

بعد از۸جلسه هنوز جواب نگرفتی؟؟

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

۵میلیون؟؟براچندجلسه

کل بدن جلسه ای ۸۰۰ 

بین هر جلسه ۷ هفته فاصله 

۸ جلسه 

۲ جلسه آخر سالانه 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بعد از۸جلسه هنوز جواب نگرفتی؟؟

نه عزیزم نمیگم ک ۸ جلسه رفتم دارم میگم ک تازه شروع کردم تاپیکم درست بخون نوشتم اونایی ک تموم جلسه هارو رفتن بیان بگن ببینم جواب گرفتن 

اره عزیزم برای ۸ جلسه  جلسه ۶۵۰ میگیره تازه ۵ ملیون دویس دادم

چقدر خوب شده قیمتش

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

کل بدن جلسه ای ۸۰۰  بین هر جلسه ۷ هفته فاصله  ۸ جلسه  ۲ جلسه آخر سالانه

اره برا منم همین گفتش اما جلسه ۶۵۰ ازم گرف

چقدر خوب شده قیمتش

اره ی مطب دیگه ام رفتم ۷۵۰ گفتش 

شما انجام دادی ؟

جواب گرفتی ؟

کیا انجام دادن من دلم میخواد قبل عروسیم لیزر کنم کل بدنمو 

چقد طول میکشه تا کل پش*مام بریزه؟؟

مواظب حرفاتون باشیدبعضی وقتا                   حرفاتون تا صبح ینفرو بیدار نگه میداره....
کیا انجام دادن من دلم میخواد قبل عروسیم لیزر کنم کل بدنمو  چقد طول میکشه تا کل پش*مام بریزه؟؟

عزیزم من دو جلسه رفتم باید ۸ جلسه بری بین هر جلسه یماه فاصله هست 

دیگه وقتی ۸ جلسه رفتی اون موقع میبینی ک چ پشم ریزونی پیدا کردی 😂

من ۴جلسه رفتم برای دست و پا عالی بود.یعنی ۸۰ درصدش رفت.برای صورت و زیرگلو در حد ۵۰ درصد اثر داشت.چون ...

اها مگه برای بارداری بده ؟

صورتتم انجام دادی 

من میترسم صورتم انجام بدم اخه پوست صورت خیلی حساس تره 

اره ی مطب دیگه ام رفتم ۷۵۰ گفتش  شما انجام دادی ؟ جواب گرفتی ؟

من تازه وقت گرفتم .

پاها بیکینی با صورت 

کسی که انجام داده بیکینی  روشن می شه