2777
2789
عنوان

النگوم فنریه شکسته

168 بازدید | 12 پست

خانماااااا النگوم فنریه شکسته ترک خورده زود میشکنه ی چیز بخوره بهش اونقدر شکسته البته ترک طلا فروشی ببرم درست میکنه ؟؟ قیمت تعمیرش چقدره اردبیل ؟ و بعد تعمیرش دیگه نمیشکنه ؟؟ 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟

بعد تعمیرش هم میشکنه مال من دوبار از یک جا شکست

عه زووود ؟

ینی بعد از تعمیرش زود میشکنه یا یکم طول میکشه چقدر روش بزارمعوض میشه ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه زووود ؟ ینی بعد از تعمیرش زود میشکنه یا یکم طول میکشه چقدر روش بزارمعوض میشه ؟ 

نه یکسالی موند دوباره تا توی خواب دستم رفت زیرم شکست 😂😂

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
حرصم گرفت فروختمش خواهر 🥲 سال ۹۸ سه و نیم 

اهان 

گلم من قبل عید ینی تقریبا ۳.۴روز ایناقبل خریدم ۸ میلیون فنری هم هس  بنظرتون الان برم ک صافشو بگیرم چقد میتونم بدم 

اهان  گلم من قبل عید ینی تقریبا ۳.۴روز ایناقبل خریدم ۸ میلیون فنری هم هس  بنظرتون الان بر ...

بنظرم خیلی نو هست تعویض نکن حیفه  بده برات درست کنن قیمت ش هم زیاد نمیشه 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
بنظرم خیلی نو هست تعویض نکن حیفه  بده برات درست کنن قیمت ش هم زیاد نمیشه

بخاطر اینکه باز نشکنه گفتم 

وگرنه نمیخوام ک عوض کنم میترسم بشکنه باز 

اره دیگه ۳ ماه نشده هیچ والا یکی همین جا میگفت تو سال ۹۸ اینا ۳۰۰.۴۰۰ تومنع ۳۰۰ .۴۰۰.تومن‌اون‌روز‌ ۱میلیون الانه 

من یکم نمیتونم نگه دارم  خواستم بدونم شما با سلیقه این ی سال طول کشیدیا منکه بی سلیقه زودی سال ...

یامنکه بی سلیقه ام یسال طول میکشه