2777
2789

معدل نهم و سالای قبلتون چند شده بود

و مدل ریاضی و علومتون چند شده بود؟

لطفا کمکم کنید خیلی دلم میخواد برم تجربی امسالم زیاد تلاش نکردم

اگه خرداد همه رو 19.30 20 بدم بنظرتون قبول میشم؟

معلمام گفتن اگه مستمر اردیبهشت و نهاییو خپب بشی بهت نمره میدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریاضیت در چه سطحه؟ علومت چی؟ برای تجربی هردوشو باید بالای ۱۵ بشی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ریاضیم ۲۰ 

علوم ۱۹

معدلت برا تجربی باید بالای ۱۹ باشه و اون آزمون رغبت نمیدونم چی چیه اونو خ با دقت بزن اگه اونو الکی بزنی کارت تمومه 

واسه گاو بودن نیاز به شاخ نیست رفتار هم کافیه!
اگه بالای 15 بشم قبول میشم تجربی؟

اره بابا. اینقدرم سخت نمیگیرن. برای نمونه دولتی هم کاری کردی؟ تست اینا میزنی؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
تو نگران نباش بابا من معدل ۱۴ دیدم تجربی خونده 😂 اینا همش چرت و پرت نگران نباش میتونی بری

بله حرفت درست ولی باید پارتیت کلفت باشه وگرنه یکی از فامیلامون با معدل ۱۸ به تجربی راه نمیدادن 

واسه گاو بودن نیاز به شاخ نیست رفتار هم کافیه!
بله حرفت درست ولی باید پارتیت کلفت باشه وگرنه یکی از فامیلامون با معدل ۱۸ به تجربی راه نمیدادن 

نه عزیزم راه میدن شاید بعضی از مدارس یکم اذیت کنن ولی من دیدم که اخرش مینویسن

🥰