قبل از خرید ننوشته بود الان تو خود بلیط نوشته لازمه😐چیکار کنم واکسن نزدم کلا🙄(طرفداران واکسن و مخالفان واکسن اینجا جای بحث نیست)فقط کسی رفته بدون کارت یا نه؟
ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:** +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم): دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خواهرم کنسرت رفته کارت واکسن نخواستن گرشا رضایی بود
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣 همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو میکشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖 من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑🦽
من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج) یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی
من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج) یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی