راستش خودم دوست هایی دارم اما خیلی دوست دارم با یکی از بچه ها ی کلاس دوست بشم اما او خودش یک اکیپ هستن و اصلا با هم صحبتی نداریم 💔🤕کلا ادم خجالتی و کم رویی هستم زیاد حرف نمی زنم حالت چهره ام طوری هست که انگار خودمو گرفتم یا مغرور هستم
الان چه کنم بعد بگم اصلا شخصیت هامون به هم نمی خوره
نه میتونی از مجازی هم شروع کنی ، به یه بهانه درس امتحان چیزی پی وی بهش پیام بده ، و خیلیم سرد حرف نزن خودتو نگیر استیکر های قلب گل بفرست در حین چت کردن ،وقتی هم مدرسه حضوری دیدیش حتما سر صحبت باهاش باز کن تا دوستیت ادامه داشته باشه ،خجالتی و کمرویی مانع ارتباطت میشه
اول روی اعتماد به نفست کار کن ، وقتی اعتماد بنفس داشته باشی به راحتی میتونی صحبت کنی و جذاب باشی ، و ...
من اعتماد به نفس زیاد دارم
خجالتی هستم ولی تو مدرسه و بین دوستان نه
شیطونم و پرهیجان
ولی با این یه نفر نمیشه ارتباط برقرار کرد خصوصا اینکه همکلاسی نیستیم
اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14 تا 17....
من کلا بیخیالش شدم 1 ماه دیگه هم مدرسم عوض میشه دیگه نمیبینمش☺فرانوش میشه
اگه ادم موندن هستی و اخلاق و رفتار خوبی داری درخواست دوستی میدی باهم دوست شیم؟ مثه دوستای صمیمی موندگار شیم برای هم☺ تنهام دوستای خودم فیکن نیاز دارم با یکی حرف بزنم رنج سنی 14 تا 17....
به معلمت بگو بکنتت زیر گروش اگه هنوز ای رسمای قدیمیو هس عب نداره یه موضوع درسی پیدا کن باش راجبش بحص کن کم کم بحثو ببر رو این مدل مو چه بت میاد موهاتو اتو کردی یا خودش صافه باش شوخی کن راجب یه معلمی باش صحبت کن مثلا بگو این معلمه چشش چپه اویکیش قدش درازه