2777
2789
عنوان

شوهر

245 بازدید | 24 پست

شوهرم از بچگی سرش تو درس و کتاب بوده مسائل مربوط به زندگی مشترک و ارتباط اجتماعی رو خوب بلد نیست چون مجردی زندگی کرده حس می کنم خ نمی تونه زندگی مشترک رو درک کنه

خیلی هم زود عصبانی و بداخلاق میشه یه وقتایی هم انقدر مهربونه که باورم نمیشه همون آدمه(علت بداخلاقی هاشم به خاطر یه چیزیه که من محدودش کردم چون به ضرر زندگی مونه و اونم همش میخواد رو سرم تلافی کنه و همش تهدیدم میکنه و از هر جهت محدودم می کنه)

تازه اردواج کردم لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم خوب شه

پدر و مادرم میگن تعادل رفتاری نداره و ازش طلاق بگیر ولی خ دوسش دارم اما بعضی وقتا به حدی رو اعصابم میره که به طلاق فکر می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه بهت محبت میکنه از چی بیشتر ناراضی هستی من بهم محبت نداره ومنو درک‌نمیکنه😭😭

۲۶ سالشه

از لجبازی هاش،سر مسائل کوچیک زود جوش میاره بعدش که خشمش خوابید به غلط کردن میفته

میگم چرا یه کاری می کنی که بعدش پشیمون شی

۲۶ سالشه از لجبازی هاش،سر مسائل کوچیک زود جوش میاره بعدش که خشمش خوابید به غلط کردن میفته میگم چرا ...

عزیزم خودت باید دستت بیاد رو چه چیزهایی حساسه نمیشه که با کوچکترین اتفاق بگید طلاق .رفتارها و عمقی نگاه کنید ن سطحی شاید شماهم خواسته یا ناخواسته تشدید کنید عصبانیتش رو .همسرمنم گاهی عصبانی میشه خوی ک نگاه میکنم منم بی تقصیر نبودم .مشاوره برید خیلی بهتره با تمام جزئیات توضیح بدید بیشتر میتونن کمک کنن.