2777
2789
عنوان

واقعا برام عجیبه

657 بازدید | 20 پست

و قابل تامل ک چرا من تعلیق شدم؟ چونکه بهم توهین شد و جواب ندادم و گزارش زدم؟ باید میشد عین مخل و عقده ای های سایت؟ نی نی یار جان منو از این فکر بیرون بیارید

امیدوارم تبعیضی وجود ندااشته باشع 😊

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_پنج  

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اسم کاربریت خوبه هربار تعلیق میشی میخوای برگردی ی دونه ی به اخر اسمت اضاف میکنی

😅

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
هیچی فقد سکوت دربرار فحاشی ی مریض

سلام چون داشت فحش میداد شما هم بهش گفتین نجس بیشتر فحش داد اگر همون اول بدون ریپلای کردنش گزارش میزدین انقدر زیاد فحش نمیداد به شما هم توهین نمیشد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام چون داشت فحش میداد شما هم بهش گفتین نجس بیشتر فحش داد اگر همون اول بدون ریپلای کردنش گزارش میزد ...

اتفاقا اگه دقت کرده باشین من واسشون گزارش رد کردم منتهی تو پست دیگشون چون نمیشد اصلا بعد ک ب مادرم فحش دادن گفتم فوت شده نجس ..‌ اصلا زبونم نچرخید چیز دیگع بگم فقد اصرار ب استارتر کردم ک تاپیک قفل کنه چون بسته بودن ب رگبار فحش...تا الان من تاپیک غیر اخلاقی یا خلاف قوانین اینجا رفتار نکردم اما حقیقتش خسته شدم از این تعلیق های ببخشیدا بی منطق

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اتفاقا اگه دقت کرده باشین من واسشون گزارش رد کردم منتهی تو پست دیگشون چون نمیشد اصلا بعد ک ب مادرم ف ...

خب وقتی گفتین نجس بدتر شد اصلا نباید با کسی که بی ادب هست کل کل کنین اصلا پستشون رو ریپلای نباید کنین تمام کسانی که باهاش بحث کردن بستم برید تاپیکو ببینین منو تگ کردن و یک فحشم بهش دادن هنوز نمیدونین کسی که ادب نداره باهاش حرفی بزنین بدترین توهین رو بهتون میکنه؟ شما که باید بدونین بارها کل کل کردین بهتون توهین کردن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar