2777
2789

من داشتم.از نوع شدیدش.سه سال باکره موندم..هزاران دکتر و سک.س تراپ و مشاوره و ....با ۱۰ ملیون هرینه کردن نشد که نشد..اخرش حدا الهیییییی که خیرش بده یه خانومی همین سایت بهم یه گروهی رو معرفی کرد و با ۲۰۰ تومن هزینه در عرض ۲۷ روز درمان شدم.و الان باردارم و نزدیک دوسال هز اون روزا میگذره...

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکارش اینه  استرس رو از خودت دور کن و دیلدو

مصنوعی در سایز های مختلف بساز...با دستکش جراحی...به اندازه انگشت های مختلف...و از همسرت بخواه بهت کمک کنه یا خودت انجام بده

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

لینک کپی کن تو تلگرام بفرست تو پی ویت تا آبی بشه بعد عضو شو به مدیرش پیام بده من با همین کانال درمان شدم دیلاتور ساختم تمرین کردم تا تونستم به ترسم غلبه کنم

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 

اول باید مطمئن بشی واژینیسموس هست یا نه شاید یه ترس و استرس ساده باشه که بیخودی بزرگش کردی عین من 

من فکر می کردم واژینیسم ولی نبودم

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹
راهکاری که باهاش تونستی بگو

راهکارش تمرین با دیلا بود.االبته دیلاهایی که دست ساخت خودمون بود.اما تمرین دماتی و الکی نه.کلی راهکارهای اصولی یاد میدادن.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .