2777
2789
عنوان

دلم گرفته خدایا چه کنم

83 بازدید | 5 پست

چرا ما باید اینقد وضع مالیمون بد باشه با گرون شدم هر چیزی ترس بیاد تو دلم الانم قیمت آرد که اینقد زیاد شده 

ای خدا هر روز باید یه چیزی از سفره مون کم بشه 

دلم فرزند دوم میخواد دوست دارم پسرم تنها نباشه اما با این اوضاع شکم پسر اولم هم نمیتونیم سیر کنیم چه برسه به خرید ماشین و خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرخونه و ماشین نداربن واقعا برای اینده فرزندتون فکری بکنین واقعا روزی دهنده خداست اما منم مثل شما دلم بچه دوم می خواد اما هزارتامشکل دارم ...بچم وقتی می گه مامان از این بخریم بخوریم نمی تونم نه بگم اما برای فرداش چی درس ازدواج ...پیری و کری کوری مریضی خورمون چی منم برای تنهایی فرزندم ناراحتم اما به غیرمثل باردای مثل پولم هست اگر بخوام پیگیری کنم کای هزینه می خواد راستش هم خونه داربم هم ماشین اماباز کلی هزینه...‌هست سرماه به زورمی رسه...

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
اگرخونه و ماشین نداربن واقعا برای اینده فرزندتون فکری بکنین واقعا روزی دهنده خداست اما منم مثل شما د ...

خونه داریم ولی تو یه شهر کوچیکه ما تو یه استان دیگه زندگی می‌کنیم برا شغل شوهرم و مستاجر ماشین هم نداریم و فکر نمی‌کنم دیگه بتونیم بخریم دلم برا تنهایی پسرم کبابه اما چه کنم که اصلا شرایطش نداریم نصف حقوق شوهرم میره برای اجاره خونه