2777
2789
عنوان

عشق گمشده (داستان زندگی) 🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 71014 بازدید | 1067 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین عامون بر کسانی که می خوانند و اظهار وجود نمی کنن با کامنتی  بدانید و لگاه باشید که در تا ...

اسی جونم منم تگ کن 

کارت عالیه میسی

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
قشنگه ولی فک کنم نویسندش زندگی اینجوری تجربه نکرده با خودشون قوری نمیبرن بالای کوه ک

آره تجربه نکردم گ اینکه خب بردن یه چایی هیزمی بخورن می چسبید لابد 😅😅😍

آره تجربه نکردم گ اینکه خب بردن یه چایی هیزمی بخورن می چسبید لابد 😅😅😍

اها شما خودتون نوشتین 😀😀

خدایی عالی نوشتی من هیچ رمانی نمیخونم ولی خوندمش و واقعا جذبم کرد تا اونجا که قوری بود از تصور اومدم بیرون یهو

نگا قوری نمیبرن چون من خودم رفتم از نزدیک دیدم

یه قوطی هایی هست لستوانه ای  جای سمه وقتی تموم میشه از اون استفاده میکنن هر شهری هم ممکنه یه اسمی بهش بگن تو اصطلاح عامیانه خودشون

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷