2777
2789
عنوان

Oxford elmentery)dictionary

306 بازدید | 7 پست

آکسفورد المنتری برای یاد گیری زبان عالیه و خیلی ام جامع البته اکسفورد کتابهای مفید دیگه ای ام داره 

اما این ی چیز دیگس

پیشنهاد میکنم اگه دوست دارید زبان یاد بگیرید بخونیدش❤😁

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیکشنری رو مگه میخونن؟😉این دیکشنری برای مبتدی هاست و بعد از مدتی دیگه ب دردشون نمیخوره.الان دیگه اپلیکیشن انواع دیکشنری ها اومده و کمتر کسی کتابشو میخره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
دیکشنری رو مگه میخونن؟😉این دیکشنری برای مبتدی هاست و بعد از مدتی دیگه ب دردشون نمیخوره.الان دیگه اپ ...

بله برای مبتدی هاست چون خودم از مبتدی شروع کردم و تقریبا از صفر

برای سطوح بالاتر کتابهای دیگه ای ام هست و بقدل شما برای بالاتر بدرد نمیخوره

بله برای مبتدی هاست چون خودم از مبتدی شروع کردم و تقریبا از صفر برای سطوح بالاتر کتابهای دیگه ای ام ...

اگه علاقه مند به یادگیری کلمات هستی دیکشنرب تصویری آکسفورد رو بگیر.  OPD     oxford picture dictionary   خی خوبه و به صورت موضوعی میتونی کلمه یاد بگیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اگه علاقه مند به یادگیری کلمات هستی دیکشنرب تصویری آکسفورد رو بگیر.  OPD     oxford p ...

بله مچکر❤

پک آکسفورد رو سفارش دادم چند روز دیگه میرسه

فعلا برای مبتدیم المنتری رو گرفتم ک عالی بود