2789

منظورم اینه بعد از نامزدی با همسرتون رفتین خونه مادرشوهرتون چطور بود خیلی استرس داشتین؟بتعریفین ببینممم😁😂

اه اه اه اه اه اه

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولین بار رفتم سینی کاهو و... گذاشت جلو گفت سالاد درست کن درست دو ردز بعد عقد

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

تازه ب دنیا اومده بودم😁🖖🏻

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
چی شد؟😐😂😂

از شانس گند من خیییلی شلوغ بود،خیلی معذب بودم اونا هم هی بهم تیکه مینداختن بی تربیتا

البته مادرشوهرم نه، جاریام و زن داداش جاریم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
استرس چرا مگه رفتی جبهه

عزیزم من مجردم یکی از دوستام میخواد بره واسه اولین بار خیلی استرس داره بعد همینطوری گفتم تاپیک بزنم از شما بپرسم برام جالب بود چون استرسش رو درک نمیکنم ولی بنظرم حق داره یه جوریه اولین بار ادم موذبه بنظرم😑😂

با همسرم رفتم شبم نموندم مامانم نزاشت

میتونست شب خوبی باشه🙂😁🤣افرین کار خوبی کردی اولین بار یکم یه طوریه شب موندن منظورم اینه ادم موذب میشه وگرنه اصلا چیز بدی نیست🙂