2777
2789
عنوان

بیاین از بدجنسی هاتون بگین..😈😈😈

178 بازدید | 10 پست

خودم زمان مجردیا یکبار میخواستم با ماشین بابام برم بیرون با دوستام بعد داداشم اومد ماشین رو برد منم اینقدر عصبانی شدم پسرش دو ساله بود رو اینقدر زدمش😐هیشکی نبود ولی خیلی گریه کرد منم بی رحم محل ندادم بهش ولی بعدش خیلی پشیمون شدم چون خیلی دوسش دارم..بچه بودم و بی عقل☹☹

حالا شما هم بگین

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پا زدم تو سر داداشم، خورد ب شیشه ماشین....

توی جاده بودیم، جوری بد خورد ک بابام یهو کشید بغل جاده. خوب شد دره نبود بغلمون.. یا با ماشینی تصادف نکردیم..

بعد الکی گفتم خب اونم لگد زد تو شکمم..

هبجده سالمه، داداشم ۱۱سالشه.. نمیدونم چرا چنین کارایی گاهی ازم سر میزنه👀💔

چطور تونستی بچه دوسالو بزنی😐😐

نمیدونم واقعا با اینکه خیلی دوسش داشتم کلی زدمش..یه جوری عقده مو سر اون طفلی خالی کردم که نتونستم با دوستام برم بیرون

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

من با مامانم دعواو شد چند سال پیش  

رفتم دبه خیار شوری که گذاشته بود بار بیاد رو سوراخ کردم 

یه بارم گلی که خیلی دوسش داشت رو دور از چشمش از گلدان در اوردم ریشه اش رو بریدم و دوباره کاشتم