2777
2789

خود من ، اول زندگي مشتركمون بلد نبودم شوهرم را نگه دارم ، به خاطر يه ندانم كاريش ، هفته ها توبيخش ميكردم ، چچچچ . ولي الان نميزارم از محبتم كم بياره . 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي هم اينكه اقوام شوهر را كه ميديدم اينقدر گرم برخورد ميكردم كه بعدش ديگه خودم كم مياوردم ، ولي الان از همون ابتدا با ارامش و متعادل رفتار ميكنم

هههه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

اعتماد بیش از حد داشتم به شوهرم که شد مث جمشید قاسم پور فیلم نیسان آبی...

و بعدیش اینه بیش از حد به خانواده شوهرم احترام گذاشتم تو روی شوهرم میموندم بخاطر حمایت از خانوادش ولی الان بعد از ۳ سال فهمیدم هیچ کس اززش اینو نداره خودت رو فدایی کنی

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
دستبند خودمو قایم کردم گفتم گم شده خیلی پشیمونم ولی اونموقع خیلی عصبانی بودم

واااي !!!! بعدش چي خودت پيداش كردي؟! ههه

نه بیچاره کلی گشت و گشت و گشت دلم میسوخت براش بعد از ی مدتی گفتم بهش

ههههه ، بيشتر خنده دار بود تا اشتباه ... من بودم همون موقع خنده م ميگرفت و خودم رو لو ميدادم 

درد و دل پیش خوانوادش

منم زياد اينكارو كردم ولي الان بميرمم پيش اونا نميگم . چقدر ساده بودم هر دعوايي داشتم پيش خواهرش ميگفتم ، آدم فقط سبك ميشه

ازخیانتاش گذشت میکردم وتاالان دست نمیکشه نمیدونم چطوری باش رفتارکنم ک دس بکشه.البته خیانتاش درحدپیام ...

بايد برا خودت يه سري قوانين شخصي داشته باشي . 

لابد از طرف شما خيالش راحته ديگه !