2777
2789

یه ساله الاخون والاخونم. از خدا می خوام حتی شده تو خواب نشونه ای نشونم بده. برام دعا کنین. امیدوارم خدا به حاجت دلتون برسونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعای هیچکس دیگه واسم نمی گیره💔

میدونی گاهی شده با یدونه صلواتم ادم حاجت روا میشه ولی گاهی با تمام ختمای دنیاام حاجت روا نمیشی..باید خدا بخواد ایشالا خدا برات میخواد فقط بهش توگل کن اون بزرگتر از این حرفاس🙃❤

میدونی گاهی شده با یدونه صلواتم ادم حاجت روا میشه ولی گاهی با تمام ختمای دنیاام حاجت روا نمیشی..باید ...

خدا خیلی بزرگه درست ولی کاش میذاره بیشتر ازاین زجر بکشم آخر فهمید دروغ گفتم و باز ازهمه جا بلاکم کرد ایندفعه دیگه اصلا منو نمی بخشه😔😭💔

خستمه:/
خدا خیلی بزرگه درست ولی کاش میذاره بیشتر ازاین زجر بکشم آخر فهمید دروغ گفتم و باز ازهمه جا بلاکم کرد ...

میفهمم الان چه حسی داری ولی به قران همه اینا میگذره خدا ی طوری دستتو میگیره که خودتم نفهمی اصلا چی شده فقط هیچ وقت ناامید دلی بهش توکل کن مطمن باش مشکلت حل میشه این و منی دارم بهت میگم که نابودم🙃ولی خداروشكر خیلی بهترم از قبلا..در جریان تاپیکاتم مطمن باش اگه دوست داشته باشه برمیکرده ..

مناهلم.

فکر کردم دختری میخواستم برات ف ال شوقول یه نفر بلده بگم بگیره🤭 انشالله مشکلت حل بشه به حق امام حسین 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن