2777
2789
عنوان

مرد بی پول و بداخلاق چقد رو مخه

774 بازدید | 48 پست

چند وقت ک ب مشکل خورده و دستش خالی شده خیلی بداخلاق وبد شده چ‌کنم🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟🌹🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیا سخته واسه همون بی پولی عزیزم 😕

خیلی سخت شده ما تازه اولش بودیم تا خواستیم ۴ تا خاطره خوب بسازیم همش شد بی پولی و اعصاب خوردی

احتمالا بخاطر فشاریه که روشه چون مردا تحمل ندارن زنشون ببینه بی پولن. یا کلا تحمل ندارن مشکلاتشونو خانواده ببینه سعی کن درکش کنی یه کم باهاش حرف بزن و دلداری و قوت قلب بهش بده نه این که توهم لج کنی باهاش تا کم کم اخلاقش اوکی شه

احتمالا بخاطر فشاریه که روشه چون مردا تحمل ندارن زنشون ببینه بی پولن. یا کلا تحمل ندارن مشکلاتشونو خ ...

اره میگ اگ ت نبودی عین خیالم نبود بیشتر بخاطر ت سختمه🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️

مردا وقتی بمشکل مالی میخورن بدمیشن یکم سعی کن دوروبرش نپلکی سربسرش نذاری کاریش نداشته باش تااین مانع رو رو کنه بعدا درست میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مرد پولدارو خسیسم خیلی رومخه ولی قبول دارم مردا که بی پول میشن خیلی عصبانی میشن

وای پولدار خسیس ک فقد گمشهههه اینو داشتم واقعا رومخم بود ی اب معدنی نمیخرید میگف برو خونه اب بخور

اره میگ اگ ت نبودی عین خیالم نبود بیشتر بخاطر ت سختمه🚶🏿‍♀️🚶🏿‍♀️

خب دیگه باهاش حرف بزن بگو هر مشکلی پیش بیاد باهم حلش میکنیم نگران نباش و خلاصه بهش قوت قلب بده