2777
2789
عنوان

عفونت

88 بازدید | 10 پست

فکر میکنم عفونت دارم اگه نرم دکتر  چه اتفاقی می افته ؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرت بده🤦🏻‍♀️

اتفاقای بد خیلی بد!

برو دکتر یا اگه نمیتونی بری دکتر 

برو داروخونه ای ک دکتر شیفت داره راهنمایی بخواه بد از بدتر نشی 

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
خدا خیرت بده🤦🏻‍♀️ اتفاقای بد خیلی بد! برو دکتر یا اگه نمیتونی بری دکتر  برو داروخونه ای ک ...

هیجا نمیتونم برم به مامانم گفتم سوزش و خارش  توجهی نکرده 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
هیجا نمیتونم برم به مامانم گفتم سوزش و خارش  توجهی نکرده

خطرناک مستعد قارچ و چندین مشکل دیگه خدای نکرده 

یه فکری بکن دوباره با مادرت صحبت کن

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊
اگه میدونی که داری و علایمشو  داری برو حتما  عفونت شدید میشه

نمیشه برم🤦‍♀️

خطرناک مستعد قارچ و چندین مشکل دیگه خدای نکرده  یه فکری بکن دوباره با مادرت صحبت کن

خجالت میکشم موندم چیکار بکنم😭

اگر دکتر نری عفونت بدتر میشه و ممکنه دچار زخم بشی من خودم این اشتباه کردم و برای عفونتی که داشتم خوددرمانی کردم و متاسفانه بدتر شدم که هیچ علاوه بر عفونت زخم دهانه رحم هم گرفتم. خداروشکر یکی از دوستانم متخصص زنان خوب توی تهران معرفی کرد به اسم خانم دکتر شراره صدری نائینی و خداروشکر درمان شدم. الانم هر چند ماه یک بار میام تهران برای معاینه 

کارشناس مشکلات زنانگی(کلا آنلاین کار میکنن)

من خودمم زیر نظرشونم ، عالین ، خواستی پیام

بده بهشون توی‌واتس آپ جواب‌میدن .. گیاهیم هست

۰۹۳۶۲۴۰۴۱۸۲ چون شلوغن ممکنه دیر

جوابتو بدن ولی میدن قطعا 👌بهترباشی🌸