2777
2789
عنوان

دنبال کسب درامد

66 بازدید | 2 پست

خانوما واقعا این گرونی واقعا خسته کننده شده کم اوردم به همسرم میگم بریم تو جاهاییکه ترافیکه و شلوغه اب معدنی یا رانی و...بفروشیم قبول نمیکنه به نظرتون پیشنهادم بده که قبول نمیکنه .من میگم عار نیست دزدی نمیکنیم اما قبول نمیکنه .یادم یه جایی خوندم صاحب کارخونه شیرین عسل با حلوا فروسی به اینجا رسید

خب عزیزم حرف و پیشنهاد شما بد نیس ولی آقایون طفلیا غرور دارن و این گرونیا که نابود کرده همه رو 

احتمالا روشون نمیشه 

خدا گشایش کنه برای هممون و شر کنده بشه

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
خب عزیزم حرف و پیشنهاد شما بد نیس ولی آقایون طفلیا غرور دارن و این گرونیا که نابود کرده همه رو  ...

خب میدونم میگم تو فقط بخر من میفروشم من کار کردن برام عار نیست واقعا از این شرایط خسته شدم 5سال پیش با این شرایط خونه خریدم .که بدشانسی اوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.