2777
2789
عنوان

رابطه ی صمیمی نامزدم با دخترعموش

569 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

من با یه آقایی دوستم قراره باهم ازدواج کنیم اما مدتیه حس میکنم با دخترعموش که همسن منه رابطه ی صمیمی داره

اینجوری که اونو فالو کرده.حتی سیزده به در که خانوادگی رفتن بیرون بستنی خریدن از بستنی خودش و نامزد من و دوتا بچه که دستاشون معلوم بود استوری گذاشته بود اینستا چون بلاگر اینستاست بعد من به نامزدم گفتم وقتی اون تورو فالو نکرده توچرا کردی گفت خب آنفالو میکنم و اینکارو کرد.

یه مدت بعدش سر یه موضوعی باهم دعوامون شد و پیجشو بست بعد که دوباره باهم آشتی کردیم الان دیشب دوباره همدیگه رو فالو کردن

دختره استوری گذاشته که باقلوا درست کرده و نوشته یه تیکه هم گذاشتم واسه برادر( پسرعمو) به عنوان حق السکوت و نامزد منم تگ کرده

تازه چند روز قبلم که از دانشگاه اومده بود از خرگوشایی که نامزدم داره استوری گرفته بود چون یه شهر دیگه درس میخونه.

الان زنگ زدم باهاش دعوا کردم

میگه من کشته مرده ی توام این حرفا چیه. هم دخترعموم هم خانوادم میدونن من با توام .

بهش گفتم پس چرا دفعه ی قبل که اومدی چتاتو با دخترعموت پاک کردی چون گوشیشو دیدم گفت نمیخواستم تو ببینی ناراحت بشی گفتم مگه چی گفتی که نخواستی من ببینم خلاصه دعوامون شد 

هی میگم اهمیت ندم اما نمیتونم

اعصابم خورده

خیلی عاشقمه همه جوره اما این موضوع آزارم میده😔

یعنی چون شما نامزدشی باید با دخترای قامیل قطع رابطه باشه ؟

منم خیلی رابطم با پسرعمه هام و پسرعموهام خوبه مثل داداشم دوستشون دارم و خیلی باهاشون راحتم

ولی همسرم جایگاهش و نوع علاقم بهش کاملا متفاوته

سخت نگیر اینجوری خیلی اذیت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشاالله شوهر کنه راخت بشی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

حق داری

چن روز دورو ورش پبدا نشو قدرتو بدونه

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

بگو اینکاراتو ادامه بدی بد میبینی پسفردا رابطمو با پسرای فامیلمون خوب کردم نگی ک نگفدی

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

دوس پسر با نامزد فرق میکنه، حالا که نیومده خواستگاری چرا میگید نامزد😐😐😐

یه مدت سکوت کن و دقت کن عوض قال و قیل 

خودت میتونی به نتیجه برسی

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

چون بد واکنش نشون میدی ازت قایم میکنه 

بنظرم انتظار تو رک و واضح بگو خوشم نمیاد از صمیمیت زیاد تون

ولی خب انتظارم نداشته باش بخاطر تو باهاش حرف نزنه اصلا

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بش خیلی بها نده که فکر کنه خیلی عاشقشی 

غرورت مهم تره 

بعنوان یه زخم خورده میگم کسی که ترو بخاد نه تنها چشماشو رو غیر تو بلکه رو تک تک چیزایی که حالتو بد میکنه میبنده و به عشقت ازشون میگذره اگر غیر این بود بدون یجای کار میلنگه.... 

وقتی گیر بیخود میدی باعث میشه پاک کنه و‌پنهون کاری کنه خودت باعثشی من نمیفهمم درک نمیکنم از بچگی با هم بودن شاید واقعا مثل خواهر برادرن اگه میخواست بگیره اونو گرفته بود چون قبل شما دیده بود دیگه نمیومد سراغ شما اصلا درک نمیکنم چطوری وقتی با یکی ازدواج میکنید میخواسد رابطش رو یا تمام ادمایی که سال ها میشناخته به گند بکشید