جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه سوالمو جواب بدید. از چه سنی متوجه بیش فعالی شدی از دوران نوزادی هم میشه فهمید؟
من از هفت سالگی فهمیدم از نوزادی مشخص نمیشه ولی از چهارسالگی میشه فهمید یه از دوستای پسرم از نوزادی فهمیدن بچه خیلی بیقرار بوده و گریه میکرده و سرش و محکم میزده به دیوار و شیشه از بچه نوار مغز و اینا گرفتن مشخص شده بیش فعاله
حتما بذار دارو بخوره خیلی تجربه دارم تو این زمینه پسرمم اینچوری بود الان خداروشکر کنترل شده واروومه خیلی دوست دارم بهت اطلاعات بدم تا ان شالله بچت خوب بشه