2777
2789
عنوان

بچه بیش فعال

373 بازدید | 14 پست

پسرم ۹ سالشه بیش فعاله عدم توجه و تمرکز داره خیلی زود عصبی میشه و جیغ و داد میکنه و وسایل و پرتاب میکنه و داداشش و میزنه چیکارش کنم 

تو معبود منی....

ببرش پیش یه مشاور

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببرین پیش متخصص و درمان داره

عزیزم هر ماه دکتر میره ولی کنترل خشم نداره من هم به مرکز درمانی دورم نمیتونم برای کلاسهای کنترل خشم ببرمش موندم تو خونه چکارش کنم 

تو معبود منی....
میشه سوالمو جواب بدید. از چه سنی متوجه بیش فعالی شدی از دوران نوزادی هم میشه فهمید؟ 

من از هفت سالگی فهمیدم از نوزادی مشخص نمیشه ولی از چهارسالگی میشه فهمید یه از دوستای پسرم از نوزادی فهمیدن بچه خیلی بیقرار بوده و گریه میکرده و سرش و محکم میزده به دیوار و شیشه از بچه نوار مغز و اینا گرفتن مشخص شده بیش فعاله 

تو معبود منی....
عزیزم هر ماه دکتر میره ولی کنترل خشم نداره من هم به مرکز درمانی دورم نمیتونم برای کلاسهای کنترل خشم ...

عزیزم کنترل خشم مربوط به بیش فعالی نیست کاملا رفتاری هست و خودتون هم میتونین کمک کنین این مساله رفع بشه

ممنون عزیزم 

حتما بذار دارو بخوره  خیلی تجربه دارم تو این زمینه  پسرمم اینچوری بود الان خداروشکر کنترل شده واروومه خیلی دوست دارم بهت اطلاعات بدم  تا ان شالله بچت خوب بشه

هرچیزی بتونی تصور کنی قابل اجرا شدنه