2777
2789

نرفتم مدرسه حااالم واقعاا خوب نبود

یهو هوس کردم تو حال بدم استوری بزارم😐

دبیرمم ک خیلی کم استوری هامو میدید هموننن موقع دید

بعدش ریپلایی کرد انشاالله حالتون خوب شد خانم فلانی..امروز نیومده بودین جاتون خالی بود😆😆

اونجایی که مولانا میگه:  « اگه همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خودت باشی..️ »🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا یبار یه هندی تو مترو بود آدرس میخواست هی میگفت میخوام برم ک اسمش نمیدونم کا کر عاقا مام هی میگفتیم کاشان ؟کاشمر؟کردستان منم دوستم باهام بود یهو از دهنم پرید گفتم کاندوم!!!!!!!!عاقا یهو 3 نفری پاچیدیم از خنده خب منه احمقم نمیدونستم کاندوم کلمه بین المملیه خب اونم میفهمهههههه😅😅😅😅

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

یبار کی رو جای ی س آخرش گذاشتم  و اون رو ب یکی ارسال نمودم  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دیگه بارم میخواستم به مامانم بگم حواست‌باشه غذا رو گازه بهش گفتم حواست‌باشه گاز رو گوزه

واااااااااای دمت گرررررم ترکییییدم

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖