2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه کار می کردین می فروختین یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگشتر بفروشی برای پوشک و شیر خشک بچه؟؟! 

مگر عقلت کمه

اگر شوهرت داره و دستش تنگ نیست این کارت حماقته

باید بدونه بچه خرج داره قبل تموم شدن پوشک و شیر بهش اطلاع بده یا بگو چنتا چنتا بخره

بچه که از آسمون نیفته تو دامنت بابا داره باباشم باید خرجشو بده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بفروشی که چیکار کنی؟ بنظرم از خودش بگیر بزار بدونه بچه خرج داره هنوز شیرخشک با پوشک تموم نشده بگو ...

ازین شوهرا اگه قرار بود بفهمن همون سر بچه اول میفهمیدن 😕

با ادم خسیس زندگی کردن سخته چه برسه دوتام بچه داشته باشه ادم 😩

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
درسته ولی روح و روانمو بهم می ریزه 

خواهر تورو خدا دلت برا بچت بسوزه شوهرت رو از این بدتر و پرتوقع تر نکن بزار یاد بگیر برا بچش خرج کنه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی🌿آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی🌿 مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود🌿ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی 'فریدون مشیری'
ازین شوهرا اگه قرار بود بفهمن همون سر بچه اول میفهمیدن 😕 با ادم خسیس زندگی کردن سخته چه برسه دوتام ...

طفلک اگر سربچه اولم فهمیده باشه چیکار میتونه بکنه دیگه

مجبوره تحملش کنه

ولی خب باید قبل تموم شدن هرچیزی بگه تموم شده بخر و بیار

اونم حتما یع دونه دستش میگیره میاره! ولی از هیچی بهتره بنظرم

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
الان میشه من بفروشم؟

آره فک کنم من پارسال فروختم.گوشواره گرفتم اجرتش بالا بود ولی خیلی شیک بود. کم عقلی کردم.هی قفلش خراب می شد عوضش کردم انگشتر که ضرر کردم دیگه