2777
2789
عنوان

شما سالی چند تا مانتو میخرید

448 بازدید | 33 پست

من از وقتی عروسی کردم یکسال و یکماهه فقط یکبار برام مانتو خرید شهریور همش پول نداره خسته شدم از این وضعش هیچ دختری تو این دوره زمونه نمیتونه اینجوری بسازه با بی پولیش بازم دومتر زبونش درازه 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

مانتو نمیخرم😐 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

هرموقع نیازداشته باشم 

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو پاییز که مانتو آف میخوره مانتو عید میگیرم 

چون عید بیخودی مانتو گرون میشه 

امسالم پارچه گرفتم یدونه دوختم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

مانتو زیاد دارم الان یکسال چهارماه هست که ازدواج کردیم یکی خرید و یکی هم مامانم برای دوخت

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞

دو  تا امسال چرت و پرتش و خریدم اصن قابل پوشیدن نیسدن دیگه اه اصن میبینمشون اعصابم بهم میریزه

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

خب عزیزم قبل ازدواج شرایطش رو می‌دونستی دیگ یکم مراعات کن 

برو کلاس خیاطی خودت برای خودت متنوع بدوز 

یا خودت برو سر کار برای خودت خرج کن 

الان شرایط زندگی خیلی سخت شده دیگ میلیادرشم کم میاره