2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت و مرغ زیاد گرفتیم خرد کردم گذاشتم فریزر، برنج  ، حبوبات و ....

روز قبلش هم رفتیم آخرین خرید ، پیاز سیب زمینی، میوه،لبنیات و....

تمیز کاریو هفته آخر کم کم انجام دادم با کمک مامانم، بازم زیاد حساس نشدم چون بچه کوچیک داشتم بهم ریختگی طبیعی بود

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
وسواس دارم رو همه چی متاسفانه که نمیتونم بیخیال شم    خیلی سختمه ولی نمیتونم دست بکشم&nbs ...

عزیزم بیخیال باش. بخدا بچه اومد دیگه همیشه خونت منفجر هست همش ریخت وپاش میشه، اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی. بچه که بیاد دیگه فکر تمیزی و مرتب بودن خونه نیستی فقط دلت میخاد نیم ساعت خواب گیرت بیاد😅

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اهان باشه میگیرم حتما اینا رو 

حتما بعد زایمان مواظب یبوستت باش 

کگل حتما حتما انجام بده. 

ترنجبین رو بخور. روزی دو سه لیوان 

زیاد استراحت نداشته باش. هر یکی دو ساعت پاشو چند قدم بردار. که خدا نکرده خون لخته نشه. 

دستشویی فرنگی هم تهیه کن. 

همین دیگه 😅 

به سلامت زایمان کنی ان شاالله ❤️❤️

اره واقعا بهم ریخته میشه هر کاری کنی 

آره باید یکمم بیخیال شی؛ چون یه چیز طبیعیه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من یکماه قبل از زایمان شروع کردم به تمیز کاری 

لیست کارایی که انجام دادم براتون میذارم

البته هر روزی یه کار انجام دادم

>اول پتوهایی که کثیف بودن رو شستم

>همه رو بالشتی هامو شستم و دوختم

>پرده ها مو شستم و آویزون کردم

>فرش هامو دادم قالیشویی

>یروز همه دستگیره ها دم کنی ها و زیرسفره ای هام شستم

>یروز جانماز ها و چادر نماز هامو شستم

>جای حبوبات ها رو پر کردم جای شکر و قند ونبات و چای رو پرکردم

>فریزر رو قشنگ تمیز کردم گوشت و سبزی خورشتی و مرغ رو بسته بندی کردم یه بسته فلافل یه بسته کباب لقمه ای و یه بسته شنیستل مرغ خریدم گذاشتم فریزر برای همسرم و بچه هام اگه یه موقع غذا نداشتن سرخ کنن بخورن

>داخل کابینت هامو مرتب کردم در همه کابینت هام دستمال کشیدم ظرف های پذیرایی بعد از زایمان رو با وایتکس شستم و آماده گذاشتم

>کمد لباسام رو ریختم بیرون هرچی کهنه و دور ریختنی داشتم ریختم بیرون

>یک کیلو بادام گرفتم آسیاب کردم گذاشتم 

عسل و گل گاو زبان و ترنجبین و جوشونده های لازم آماده کردم

>وسایل بچه رو آماده کردم ساکمو بستم (مای بیبی.لباس زیر و پوشاک برای خودم.لباس نوزاد.شیردوش.شیشه شیر.کش مو و کلیپس.کیف ارایش.شارژر)

البته مامان هم کمک کرد تو کارام🥰🥰