2777
2789
ماشالله برنامه غذاییش چیه چه ویتامینی میدی

پسر من معمولا ۱۲ظهر پامیشه ولی صبحا توخواب دوتا لیوان شیرخشک رومیدم میخوره بیدارم میشه نهار غروبم دوتا پرتقال ابمیگیرم با چندتادونه بادومو پسته بعدشم شام تنقلات هیچی نمیدم فست فود هیچی مگر خودم همبرگر درست کنم گاهی بستنی 

با ی شربت مولتی و آهن همین 

اره خیلی اهمیت میده هربچه ای رو با پدرمادرش میسنجهدرصورتی ک هربار واسه واکسن میبردم بهداشت میگفتم ب ...

بچه من حس بویایی قوی داره هر غذا و دارویی نمیخوره خیلی بچم سبکه وزن تولدشم خوب بود اما الان لاغره 🥺🥺

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مولتی ویتامین میدی؟یه اسپند دود کن

آره تا دوسالگی مولتی بهش دادم دیگه نمیدم .مرسی عزیزم ولی اصلا قد و وزنش به چشم نمیاد نمی‌دونم چرا ولی دکتر که خیلی راضیه میگه عالیه

♥️دلیل زندگیم همسرم وپسرم♥️
آره تا دوسالگی مولتی بهش دادم دیگه نمیدم .مرسی عزیزم ولی اصلا قد و وزنش به چشم نمیاد نمی‌دونم چرا ول ...

خب رشد کرده،چون جلو چشمته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم