2777
2789
قدش خوبه تغدیه پسرتون چیه ویتامین هم میدی

نه عزیزم پسرم خیلی بد غذاس ولی شیر زیاد میخوره..خورشت ،مرغ ،کباب نمیخوره ،بخوره هم خیلی کم ..اکثرآ برنج سفید میخوره یا با ماست..ویتامین چیزی نمیدم 

💑=👧👧🧒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا خیییییلیییس کوچولو دیده میشه نسیت ب سن چهارسال  پسر خاهرم ۲۴ کیلوعه فقط سه ماه بزرگتره

بچه جاری منم سه سالش بود هجده کیلو بود الان هفت سالشه بیست و خورده ای تپل شد یهو لاغر شد داد به قدش فقط آش و عدسی و عدس پلو هندونه و بستنی قچرمه سبزی میخوره. تو غذاشم اب قلم 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بابا خیییییلیییس کوچولو دیده میشه نسیت ب سن چهارسال  پسر خاهرم ۲۴ کیلوعه فقط سه ماه بزرگتره

پسره من ۳ ماه دیگه میشه ۴ ساله ۱۳و ۶۰۰ قدشم نمیدونم.

لاغر هست اما قدش خوبه الحمدالله

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
من پسرم دوسال وسه ماهشه برای دوسالگی بردمش بهداشت وزنش ۱۶ بود قدش ۱۰۰ 

خدا خفظش کنه چیا میدی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سلام عزیزم 

این موضوع ی بخش بزرگیش ب ژنتیک و قدو هیکل شما و همسرتون ربط داره ی بخشیشم ب خراک و ورزش 

الان پسرمن ۳سالشه ۲۲کیلو قدشم ۱۰۵ دکتر میگه کمم داره چون پدرش دومتره ۱۲۰کیلو هست میگه باید جزو درشت ها باشه اگه نمودارش بیاد پایین میگه ویتامین کم گرفته سریع مولتی مینویسه 

سلام عزیزم  این موضوع ی بخش بزرگیش ب ژنیت و قدو هیکل شما و همسرتون ربط داره ی بخشیشم ب خراک و ...

واییییی پس دکتره بچه منو ببینه چقدر دعوام کنه خودم قدبلندم خانوادها قد بلند اما بچم لاغره قد متوسط

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
خوش خوراکه هرچی ما بخوریم اونم میخوره 

مولتی ویتامین میدی؟یه اسپند دود کن

واییییی پس دکتره بچه منو ببینه چقدر دعوام کنه خودم قدبلندم خانوادها قد بلند اما بچم لاغره قد متوسط

اره خیلی اهمیت میده هربچه ای رو با پدرمادرش میسنجهدرصورتی ک هربار واسه واکسن میبردم بهداشت میگفتم ب بچه چندماهه رژیم بده خانم چخبره وزنش فکرکن 😐بعدا ب دکترش گفتم گفت اگر اینکارو میکردی پوکی استخوان میگرفت بچه مگه رژیم داره