2777
2789
عنوان

حالم به هم ميخوره

260 بازدید | 26 پست

بچه ها شمام از خونواده شوهرتون( اونايي كه ذات بدي دارند) حالتون به هم ميخوره؟ اصلا و ابدا نه ميخوام باهاشون همنشين بشم نه هم صحبت .. جمعشون يا جمع غيبته يا متلك انداختن به عروس و بي محلي كردن😞كلا انرژيشون منفيه از خواهر شوهرم بگيرررررر تا همشون

خب نرو 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشکای باهاشون ندارم فقد جاریم اونم میسپارم به خدا ک‌جواب دل شکستمو بگیره ازش 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
از خانواده شوهر فقط یه پدرشوهر پیر دارم😁

برو به تو باید گفت خر شانس 🤣

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
الان فحش دادی یا تعریف کردی؟🤣🤣🤣

فک کنم تعریف بود 😃😃

شوهومو پر ميكنن بعد دعوا ميافته خونمون..اصلا نميدونم چيكار كنم

بعضیا واقعا مریضن 

فکر نمیکنن در نهایت زندگی داداش و پسر خودشون خراب میشه 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
بعضیا واقعا مریضن  فکر نمیکنن در نهایت زندگی داداش و پسر خودشون خراب میشه

اصلا به هيچ جاشون نيس شوهر منم ساده مهربون . زود هم فرانوش ميكنه كاراي مامانشو😔خودش ميبينه كه منو چقدر اذيت ميكنن زبونش لال ميشه جواب بده از همشون شكسته شدم خيلي بد اينحوري