2777
2789
عنوان

حالم به هم ميخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
من مشکای باهاشون ندارم فقد جاریم اونم میسپارم به خدا ک‌جواب دل شکستمو بگیره ازش 

جاري من هم بيكار نميشينه از هر فرصتي براي خراب كردن من استفاده ميكنه غير مستقيم يه چيزايي ميگه به مادر شوهرم اونو پر ميكنه عليه من..مثلا ما ميريم جايي مسافرت يك روزه يا مثلا رستوران به مادر شوهرم ميگه به تو چرا نگفتند!!!! اونم حساس ميشه كه چرا ما نگفتيم بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر من خیلی بی تفاوتن نسبت به همه چیز کاری ندارنا ولی همین بی خیالیشون کلی منو ناراحت میکنه.ازشون بدم نمیاد مشکلی هم ندارم ولی خیلی دل مرده و افسرده هستن دلم میخواد گرم تر و صمیمی تر باشن ولی عقب نشینی میکنن

جاري من هم بيكار نميشينه از هر فرصتي براي خراب كردن من استفاده ميكنه غير مستقيم يه چيزايي ميگه به ما ...

حالا مال من مستقبم تو خوشبحالته شوهرت طرفته یا تو‌جمع به شوهرم‌خاک تو سرت زن ذلیل و خیلی خیلی دردغگو‌حسود 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
خانواده شوهر من خیلی بی تفاوتن نسبت به همه چیز کاری ندارنا ولی همین بی خیالیشون کلی منو ناراحت میکنه ...

واي همون بهتر كه نيستن يكم گرم بگيرين با هم كل زندگيتو ميگيرن دستشون اتفاقا خوشحال باشه كه بيتفاوتن. با شوهرت خوش باش . واي خوش به حالت حسوديم شد به قران. 

حالا مال من مستقبم تو خوشبحالته شوهرت طرفته یا تو‌جمع به شوهرم‌خاک تو سرت زن ذلیل و خیلی خیلی دردغگو ...

جاري حسود و دروغگو ببين چي ميشه مثل مال من😩من باهاش خيلي رسمي شدم اين اواخر قهر نبستم ولي صميمي هم نيستم جيك و پيكم زندگيمو نميگم . خيلي سو استفاده ميكنه

واي همون بهتر كه نيستن يكم گرم بگيرين با هم كل زندگيتو ميگيرن دستشون اتفاقا خوشحال باشه كه بيتفاوتن. ...

به خواهرم میگم میگه‌کرم داریا اینم شد مشکل.ولی وقتی اطرافیانم همش تعریف میکنن که مثلا رفتن خونه مادرشوهر یا رفتن فلان یا فلان کادو رو گرفتن تولد میرن میان من هیچ خاطره ای باهاشون ندارم انگار واقعا وجود ندارن انقدر دلم براشون تنگ میشه اصلا زنگ نمیزنن منم روم نمیشه تند تند زنگ بزنم چون انگار اهل تلفنی حرف زدن نیستن چون حرفی برای گفتن ندارن.میریم خونه شون جز سلام علیک حرفی نداریم خیلی ساکتن.دلم به شوهرم میسوزه انگار هیچ کسی نداره تنهاس از طرف خانواده ش محبت معمولی هم دریافت نمیکنه

به خواهرم میگم میگه‌کرم داریا اینم شد مشکل.ولی وقتی اطرافیانم همش تعریف میکنن که مثلا رفتن خونه مادر ...

اين چيزايي كه نوشتي واقعيت داره؟؟؟؟ اينقدر يعني سردند؟عجب . اما بازم ميگم بهتر 👍🏼👍🏼

اين چيزايي كه نوشتي واقعيت داره؟؟؟؟ اينقدر يعني سردند؟عجب . اما بازم ميگم بهتر 👍🏼👍🏼

ببین شاید واسه اونا عادی باشه ها ولی واسه منی که تو‌جمع های خانوادگی شلوغ و پر حرف و پر رفت و آمد هستم اونا برام عجیبن.تو خانواده های ما در خونه پدر مادر چارطاق بازه این میره اون میاد بیس چهار ساعت تلفنی این زنگ میزنه اون زنگ میزنه هر لحظه آماره همو داریم کی امروز کجا رفت غذا چی خوردن یه جورایی انگار همه با هم داریم زندگی میکنیم.ولی ما کلا از خانواده شوهرم بی خبریم اونام اصلا از ما خبر ندارن اطلاعاتمون چند ماه یکبار آپدیت میشه .مثلا میبینمشون میگن راستی فلان چیز فلان شد میگیم عه چرا نگفتید میگن دیگه مهم نبود نگفتیم😑