2777
2789

بنظرتون کارم معقوله یا دارم بی عقلی میکنم

بخدا ازبس فکرم درگیره وناراحتم و دچار استیصال شدم دیگه نمیتونم درست وغلط رو .تشخیص بدم🤕

بیینید دوستان من همسرم در حال حاضر در حال خیانت هستش وچندین ساله که همین روالشه متاسفانه ومن بخاطر بچه هام دلم نمیاد جدابشم چون هم من وهم پدرشون رو خییییلی دوست دارن 😓

من اولین بار که فهمیدم ۹سال پیش بود و اصلا فکرشم نمیکردم ولی خوب اتفاق افتاد متاسفانه

وبعد از کلی قول وخواهش والتماس منو برگردوند به زندگی ولی

دومرتبه ۳سال پیش متوجه شدم که بازم رفته سراغ اینکار و هرچی تلاش کردم بامحبت بیشتر وسیاست جذبش کنم نشد و دیگه تصمیم گرفتم دستش رو روکنم وبذارم برم 

واینکارم کردم ولی بعداز ۵روز اومد باکلی قول وخواهش والتماس که یک ماه بیا نخواسنی برگرد و....منو آورد خونه دوباره..

اینم بگم سند ماشینش بنامم بود و مقداری طلا که باخودم برده بودم وبعدها متوجه شدم فقط بخاطر اینکه اموالش بهش برگرده منو آورد خونه وبعد باسیاستش همه رو پسش دادم درواقع ریختم جلوش...چون بخاطرشون خیلی بهم توهین کرد وحتی با یه وکیل روهم ریخته بودن که اتهام دزدی بزنن...

حالا اصل مطلب که میخوام کمکم گنید 

ببینید بعد از اون رسوایی ایشون بامن سرلج افتاده و عرصه زندگی رو به من تنگ کرده البته در ظاهر همه چی خوبه ها ولی کلا سیاستش باپنبه سربریدنه

قبلا ما هرروز باهم بیرون میرفتیم وگردش وخرید وایناو.....

ولی الان ما رو چند روز چندروز ازخونه بیرون نمیبره ومیگه خودتون هرجا میخواید برید به من کارنداشته باشید..

ویا حتی پول به زور وکم میده به من وفقطم برای خرج خونه میده  

همش بهانه کار میاورد ولی چون  من چند مدته که بهش گیر دادم که دوباره داری خیانت میکنی وبه روش آوردم وباهاش سرد برخورد میکنم اونم وقیحتر شده 

حالا من میخوام یه کم بهش فشار بیارم که حداقل بتونم یه پس اندازی واسه خودم جور کنم ولی نمیدونم چجوری...

امروز به سرم زده بهش بگم برجی یک ملیون بده برای خودم بهشم بگم که نیاز به پس انداز دارم وباید بده...

اگر قبول کرد که کرد اگر نه بگم پس من میرم سرکار  ولی دیگه هم کار به کارای خونه وآشپزی وبچه ها ندارم وخودت یه پرستار بگیر....

ویا اینکه بگم که خرجی مارو بده و ازخونه برو   وچون بچه هام هرروز باشگاه میرن بگم در همین حد که بچه هارو ببره باشگاه وکلاس بیاد وکناربچه ها باشه

ویا اینکه بگم من از این خونه میرم ولی اگر خواستی بعنوان پرستار بچه هرروز ۹صبح تا ۲ونیم عصر میام پیش بچه ها و صبحانه ناهارم آماده میکنم و یه جمع وجور کلی هم میکنم وبابتش حقوق میگیرم

اینجوری خودم کنار بچه هام هستم وکمتر ضربه میخورن

بچه هام پسر۷سال و۹سال هستن

میدونم طولانی شد ولی سعی کردم تازه خلاصه بگم که مشخص باشه همه چی...

حالا ممنون میشم بیایید نظرتون رو بگید گه کارم عاقلانس یا نه؟؟

فعلا اصلا نمیتونم با خانوادم مطرح کنم چون در حد یه فکر اولیه س 

درخواست مهریه بده

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ك ي آدم عادي ام ولي اينو ميدونم اون بايد اقدام كنه ب طلاق، 

ب قاضي هم ميگي نفقه نميده بهم يا خيلي كم نفقه ميده طوري ك كمبود دارم

توجه و محبت هم اصلا نداريم در حالي ك اصل و اساس خانواده ست. 

براحتی نمیده  وقصد اذیت داره

دادگاه ازش میگیره

فقط تو درخواست بده و اموال شوهرت رو معرفی کن

خونشو میکنن تو شیشه قسط بندی میکنن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
من ك ي آدم عادي ام ولي اينو ميدونم اون بايد اقدام كنه ب طلاق،  ب قاضي هم ميگي نفقه نميده بهم ي ...

طلاق که اصلا نمیده

منم بیشتر قصدم اینه یه پولی ازش دستم بیاد

بعداز۱۳سال زندگی هیییچ حقی برای من قائل نیست

طلاق که اصلا نمیده منم بیشتر قصدم اینه یه پولی ازش دستم بیاد بعداز۱۳سال زندگی هیییچ حقی برای من قا ...

پس ، از دادگاه، بايد درخواست نفقه كني

بگي شوهرم نفقه نميده

ب نظرم همه چيو رسمي كن

ايمجوري در نهايت مدرك برات جمع ميشه و ب موقع 

كمكت ميكنن اين مدارك