بنظرتون کارم معقوله یا دارم بی عقلی میکنم
بخدا ازبس فکرم درگیره وناراحتم و دچار استیصال شدم دیگه نمیتونم درست وغلط رو .تشخیص بدم🤕
بیینید دوستان من همسرم در حال حاضر در حال خیانت هستش وچندین ساله که همین روالشه متاسفانه ومن بخاطر بچه هام دلم نمیاد جدابشم چون هم من وهم پدرشون رو خییییلی دوست دارن 😓
من اولین بار که فهمیدم ۹سال پیش بود و اصلا فکرشم نمیکردم ولی خوب اتفاق افتاد متاسفانه
وبعد از کلی قول وخواهش والتماس منو برگردوند به زندگی ولی
دومرتبه ۳سال پیش متوجه شدم که بازم رفته سراغ اینکار و هرچی تلاش کردم بامحبت بیشتر وسیاست جذبش کنم نشد و دیگه تصمیم گرفتم دستش رو روکنم وبذارم برم
واینکارم کردم ولی بعداز ۵روز اومد باکلی قول وخواهش والتماس که یک ماه بیا نخواسنی برگرد و....منو آورد خونه دوباره..
اینم بگم سند ماشینش بنامم بود و مقداری طلا که باخودم برده بودم وبعدها متوجه شدم فقط بخاطر اینکه اموالش بهش برگرده منو آورد خونه وبعد باسیاستش همه رو پسش دادم درواقع ریختم جلوش...چون بخاطرشون خیلی بهم توهین کرد وحتی با یه وکیل روهم ریخته بودن که اتهام دزدی بزنن...
حالا اصل مطلب که میخوام کمکم گنید
ببینید بعد از اون رسوایی ایشون بامن سرلج افتاده و عرصه زندگی رو به من تنگ کرده البته در ظاهر همه چی خوبه ها ولی کلا سیاستش باپنبه سربریدنه
قبلا ما هرروز باهم بیرون میرفتیم وگردش وخرید وایناو.....
ولی الان ما رو چند روز چندروز ازخونه بیرون نمیبره ومیگه خودتون هرجا میخواید برید به من کارنداشته باشید..
ویا حتی پول به زور وکم میده به من وفقطم برای خرج خونه میده
همش بهانه کار میاورد ولی چون من چند مدته که بهش گیر دادم که دوباره داری خیانت میکنی وبه روش آوردم وباهاش سرد برخورد میکنم اونم وقیحتر شده
حالا من میخوام یه کم بهش فشار بیارم که حداقل بتونم یه پس اندازی واسه خودم جور کنم ولی نمیدونم چجوری...
امروز به سرم زده بهش بگم برجی یک ملیون بده برای خودم بهشم بگم که نیاز به پس انداز دارم وباید بده...
اگر قبول کرد که کرد اگر نه بگم پس من میرم سرکار ولی دیگه هم کار به کارای خونه وآشپزی وبچه ها ندارم وخودت یه پرستار بگیر....
ویا اینکه بگم که خرجی مارو بده و ازخونه برو وچون بچه هام هرروز باشگاه میرن بگم در همین حد که بچه هارو ببره باشگاه وکلاس بیاد وکناربچه ها باشه
ویا اینکه بگم من از این خونه میرم ولی اگر خواستی بعنوان پرستار بچه هرروز ۹صبح تا ۲ونیم عصر میام پیش بچه ها و صبحانه ناهارم آماده میکنم و یه جمع وجور کلی هم میکنم وبابتش حقوق میگیرم
اینجوری خودم کنار بچه هام هستم وکمتر ضربه میخورن
بچه هام پسر۷سال و۹سال هستن
میدونم طولانی شد ولی سعی کردم تازه خلاصه بگم که مشخص باشه همه چی...
حالا ممنون میشم بیایید نظرتون رو بگید گه کارم عاقلانس یا نه؟؟
فعلا اصلا نمیتونم با خانوادم مطرح کنم چون در حد یه فکر اولیه س