2777
2789

که کنارش بود حدودا ۴ساله

و داشت ساعت ۲ نصفه شب سطل اشغالها رو میگشت 

فطریه مون رو دادیم (برای ۳تاییمون)

هنوزم چهره ی شرمنده ی پدر جلوی چشمم هست ، آدم با شخصیتی بود 😔

چرا ثروتمندها بخشش نمیکنن؟ ما وضع مالی متوسطی داریم ولی مدام در حال بذل و بخششم ،،، شایدم بخاطر این پولدار نمیشیم !!!

هر سال که اکثرا در تکاپو هستن خونه رو برای عید تمیز کنن ، من در تکاپو هستم لباس و کفش جدا کنم بدم به ادم نیازمند! 

شوهرم گاهی غر میزنه ، میگه مهربونی تو منطقی نیست!!

چه فایده داره ما وضعمون خوبه جرئت نمیکنیم بیشتر از یه بچه بیاریم اما خیلی ازونایی که وضعشون خوب نیست چندتا بچه دارن

خب چقدربهشون بدیم که زاد و ولد کنن ؟

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرت بده من هم دقیق اینجوریم اما خو خودمونم زیاد خو نیسم اما خو وقتی از خودمون پایین ترهارو میبینم همش دوسدارم بهشون کمک کنم همیش از خدا میخواستم ی پول گنده داشته باشم ب اینجور ادمها کمک کنم

مگه نباید خودتون داشته باشین تا بتونین به بقیه هم ببخشین پس چرا زیاده روی میکنی در حد توانتون  ...

از بچگی اینجوری بودم ،زمانی که همه ۵۰تومنی مینداختن صندوق صدقه من ۲۰۰تومنی مینداختم 

البتع اینم بگم باعث میشد خودم مثلا نتونم خوراکی مورد علاقه م رو بخرم !