2777
2789

خودم خیلی تجربه ها داشتم 

مثلا به کسی فرصت دوباره نده 

این خیلی جاها بهم ثابت شد 

البته بستگی به شخص و موقعیتش ام داره ها

شما بگین لطفا 

یکی از تجربه هاتون که به درد بقییه هم بخوره و بگین تا بقیه ازش استفاده کنن🙂❤

آدما مثه سایه ن هرچی بری دنبالشون ازت دورتر میشن

این بزرگترین تجربم

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت به هیچکس اعتماد نکن، اگه به کسی اعتماد کردی باید منتظر نتایج و عواقبش باشی 

هیچکس تا آخر مسیر باهات نیست، اونا همسفر ان و تا جایی همراهیت میکنن پس به کسی وابسته نشو 

هیچوقت از کسی انتظار نداشته باش، اینجوری زندگیت سراسر آرامش میشه 

هیچوقت به هیچکس اعتماد نکن، اگه به کسی اعتماد کردی باید منتظر نتایج و عواقبش باشی  هیچکس تا آخ ...

دقیقا آدمای زندگی منو گفتی مه بعد خیرخواهیشون و تمام محبت هایی که کردم بهشون رفتن اونم بی دلیل :) 

ولی مشکل اینجاست انسان نیاز داره دوست و همراه پیدا کنه و برای اینم باید اعتماد کرد 

اینجوری ام نمیشه که

من خودم تا ی آدم جدید باهاش طرح رفاقت می ریزم میگم شاید این آدم فرق داشته باشه اما متاسفانه فرق که هیچ تازه بدترم هست 😄💔

سلام.هیچ وقتتتتتت،هیچ وقت هیچ وقت و هرگززززززززززززززززززززز و تحت هیچچچچ شرایط،حتی اگر مطمئن بودی اوضاع قرار نیست خوب بشه،حتی اگر دیگه کم آوردی،حتی اگر اوضاع به شدت داغونه...بازم از خدا ناامید نشو..🙂 چون دقیقا خودم این اتفاق برام افتاد،و از اون جا که بازم تصمیم گرفتم به خدا اعتماد کنم،زندگیم کم کم عوض شد

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
دقیقا آدمای زندگی منو گفتی مه بعد خیرخواهیشون و تمام محبت هایی که کردم بهشون رفتن اونم بی دلیل :)&nb ...

آره اینکه هیچ دوستی نداشته باشی طبیعی نیست 

هر کسی نیاز به همدم و هم‌صحبت داره، اما بحث اعتماد کردنه 

جوری نباش که بعداً از دوستا ضربه بخوری به خاطر اینکه فکر میکردی با بقیه فرق می‌کنن 

واقعیت اینه که هیچکس با بقیه فرق نمی‌کنه، آدما به طرز عجیبی بی رحم ان 

محتاط باش توی روابطت

پس دردامون و به کی بگیم آخه؟!  مشکل اینجاست که آدم هم از خودی ضربه میخوره هم غریبه  و ای ...

درداتو به کسی بگو که مشکلتو داشته و الان حل کرده و میتونه کمک کنه..به نظرم این خیلی خوبه حالا دوست و آشنا باشه که خب چه بهتر

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸