2777
2789

چی‌کار کنم آخه :( دلم بد گرفته.

می‌ترسم، می‌ترسم نرسم بخونم. اما برای رسیدن باید خوند دیگه!

و

باز همین ترسه این رکود و یأس و عقب‌موندگی رو تقویت می‌کنه.

بعضی وقت‌ها خیلی امیدوارما! بعضی وقت‌ها دلم می‌خواد بمیرم.

😔

+ کنکوری تجربیم. دیر شروع کردم، خیلی خیلی دیر، طبق معمول.

چقدر مثل منی خیلی دلم گرفته خستم و میترسم نتیجه خستگی رو به تنم بذاره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی رو میشناسم تو دو ماه داروسازی اورد. بدون سهمیه.  اگه پایه ات قویه ، با برنامه ریزی درست ...

عه... خودم فکر می‌کنم پایه‌م خوبه. پارسال یک هفته خوندم و پنج و خرده‌ای هزار شدم (منطقه 2)

برنامه‌ریزی می‌کنم، نمی‌دونم مشکل از برنامه‌امه که اجرا نمی‌شه یا مشکل منم که اجراش نمی‌کنم :(

عه... خودم فکر می‌کنم پایه‌م خوبه. پارسال یک هفته خوندم و پنج و خرده‌ای هزار شدم (منطقه 2) برنامه‌ر ...

من کنکوری نیستم ، برنامه ریزیم بهم میخوره. 

مهم اینه که حداقل ۵ دقیقه هم که شده درست  رو خونده باشی ، روز های دیگه کم کاری هاتو جبران کنی. 

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

الان هر پیجی میری میگه من میخوام مشاوره بدم ، کمکتون کنم و ... 

ولی با هزینه هایی که آدم شاخ میاره. اگه واقعا قصدت کمک کردن بود ، شرایط بچه ها رو درک میکردی ، رایگان میکردی مشاوره رو. دل هزاران آدم رو شاد میکردی. من نظرم اینه

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
من کنکوری نیستم ، برنامه ریزیم بهم میخوره.  مهم اینه که حداقل ۵ دقیقه هم که شده درست  رو ...

کاش می‌تونستم با اون آدم یا مشابه‌ش حرف بزنم... ممنون که توی تاپیک شرکت کردین 🍀🤍

الان هر پیجی میری میگه من میخوام مشاوره بدم ، کمکتون کنم و ...  ولی با هزینه هایی که آدم شاخ م ...

منم اصلا قبول‌شون ندارم. درصد خیلی خیلی زیادی‌شون اصلا نه سواد و نه صلاحیت مشاوره رو ندارن!

برای همین هم کسی رو پیدا نمی‌کنم که واقعا بتونه درکم کنه و متناسب با شرایط خودم نظرش رو بده.

اون‌ها برای همه یه نسخه می‌پیچن.