2777
2789

کامنت خوبی کسی گذاشت لایکم کن.

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی امید داشتم ولی همه ی امیدم شد آرزوم که دیگه هیچ وقت به حقیقت نمیپیونده،،،، 💔💔

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
آره عزیزم کلا وقتی آدم ی چیزی رو بخواد همه چی دست به دست هم میده تا آدم به خواستش برسه

ولی برای من برعکس شده عشقم رفته خاستگاری یکی دیگه 🥺بخدا عشقم پاکه من دوسش دارم دوروزه دارم میمیرم اگه برنگرده پیشم چی 

ولی یه کوچولو دلم روشنه 🙂

اره خواستن توانستنه ،کلااا اینکه بگی من به فلان چیز میرسم و خودتو لایق رسیدن به اون خواسته بدونی قطعا میرسی 

،اصلا اینطور بگم وقتی میگیم آرزو یعنی اون خواسته مون قراره ته دلمون یه آرزو و رویا بمونه ،اما وقتی میگیم هدف یعنی من برای رسیدن به خواستم تلاش میکنم و قطعا بهش میرسم ،پس هیچوقت‌ نگو آرزو بگو هدف.

عزیزم ما مستاجر بودیم هیچکس هم حمایتمون نمیکرد

حتی پدرم زیر زمین خونه ش رو ازمون دریغ کرد اما من همیشه امیدوار بودم و میدونستم خدا کمکمون میکنه و در اوج گرانی خانه به طور باور نکردنی پول خرید خانه و حتی خونه باب میلمون که هميشه آرزو داشتیم رو برامون جور کرد و به لطف خودش صاحب خونه شدیم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
ولی برای من برعکس شده عشقم رفته خاستگاری یکی دیگه 🥺بخدا عشقم پاکه من دوسش دارم دوروزه دارم میمیرم ا ...

باهاش در ارتباطی یا صرفا دوسش داری ؟ خب چرا رفته خواستگاری یکی دیگه ؟

خودتو ناراحت نکن یکم ریلکس باش ، اینکه دلت روشنه نشونه ی خوبیه ، خب خودت مطمئنی مرد زندگیته ؟ شاید اصلا قسمتت نیست یا لیاقتت بیشتره  

باهاش در ارتباطی یا صرفا دوسش داری ؟ خب چرا رفته خواستگاری یکی دیگه ؟ خودتو ناراحت نکن یکم ریلکس با ...

نه باهاش در ارتباط نیستم چند ماه پیش حرکاتش یه جوری بود که فهمیدم اونم منو دوست داره حتی مادرم هم شک کرد ولی نمیدونم چرا رفت خاستگاری یکی از دوستام 😔