بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کثااااافتنگثاااافت...خاک عالم بر سر ما زنها که آزادی و اختیار خودمون رو میدیمدست این مردها...ندا شاه ...
عزیزم اگه راضی نیستی از دستش خلاص شو . البته من خودمم نتونستم کاری برا خودم کنم خیانت ندیدم ولی یه اتفاق دیگه برام افتاد . اما خب سخته زندگی اینجوری ب کسی اعتماد نداشته باشی و زندگی کنی باهاش
لینک داستان زندگیم . ✨شما که او را ندیده اید ...چشم هایش..چشم هایش.. چشم هایش . باور کنید من هم سیر ندیدمش چشم هایش نگذاشتند..✨
نه من همش۱۶سالمه بعد شوهرم خیانت کرده شرایط طلاق رو ندارم😔ميخواستم ببينم ميشه زندگي رو درست كرد يا ...
وای تورو خداااا خمین الان جداشو هرجووور شده.اشتباه منو نکن.الان28 سالمه اما ارزومه برگردم به سن تو که تازه میخواستم عقد کنم
دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست..... با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
همه ادما اشتباه میکنن. خیلی وقتا زنا مثل کنه میچسبن به مردای متاهل دیدم که میگم. ولی اگه شوهرت فقط یه بار این غلطو کرده و مطمعنی دیگه تکرار نمیکنه بگذر ازش زندگی بعد طلاق هم گل و بلبل نیست هیچ وقت از یادت نمیره ولی کمرنگ میشه شاید گاهی بیاد تو ذهنت و بهم بریزی ولی خوب چاره ای نیست ولی اگه شوهرت کلا این کارست طلاق بگیر و خودتو راحت کن مگه چند بار قراره زندگی کنی
من عشقم بعد ۱۰ سال بهم خیانت کرد و رفت پی هرزگیش ،،اصلا نم بخشمش و حلالش نمیکنم ،،خدا رو شکر ک الان ذات کثیفش برام روشن شد ،اون به من خیانت کرد و اون زن هرزه به شوهرش هر دو جفت شدن ،،،ولی میدونم ک دیر یا زود فاجعه میشه بینشون. خیانت نه فراموش شدنی هست نه بخشیدنی ،فقط باید جدا بشی. روی عزت نفست کار کن. ی کار برا خودت پیدا کن. جدا شو ،،،،