2777
2789
این سی تومن از سال ۹۰ تو بانک بود😔😔😔😔😔😔😔 هی دست دست کردم واقعا تا الان‌ضرر شده

واقعا؟کاش یه پراید میخریدی اون موقه باهاش

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم میشناسم خونه و ماشینشو فروخته گذاشته

اره می‌دونم . 

برا همین میگم شکر کنید بیشتر نزاشتین منم آدم می‌شناسم میلیاردی ضرر کرده

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
کاش شمش. طلا اجرت بالا گرقتم

اییییی چرا تحقیق نکردی  خواهر 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

۳۰ تومن رو بزارید بانک 

سه ماه بعد ۶۰ تومن بگیرید. با ۶۰ تومن یه باغ کوچیک بگیر بعد اجاره اش بده.. با پول اجاره اون اقساطت رو بده. 

خوب بود 😂😂

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی

شما دیگه خیلی ضرر کردی. سال 90پرشیا 30میلیون بود. حتی می تونستی یه زمین یا آپارتمان بخری.

وای خدا اگه طلا خریده بوذی اون موقع الان ۶٠٠ میلیون میشد. من دخترم سال نود یه گوشواره خریدم براش ۷٠ تومن الان قیمتش ۱۵٠٠  تومنه

خداوندا بخاطر همچی شکرت