2777
2789
نه اصلا اینطور نیست من بابام گذاشت بانک ‌‌ پول داره روز به روز  بی ارزش تر میشه  طلا ...

طلا خالص باید بگیرین دوستان نه النگو و گردنبند

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر مشکلات هست که سفر برام هدر دادن پوله فعلا

اگر شرایط کار رو داریدبا پولتون  یه حرفه یاد بگیرید و کار کنید 

اگر به پولتون نیاز ندارید و فقط پس انداز میخواید طلای بدون اجرت بخرید ک ضرر نکنید 

الان بنظر من کاری نکن. اوضاع بازار نامعلومه. کمی صبر کن. طلا الان خریدنش ریسکه. بورس هم که یا باید خیلی تبححر داشته باشی یا اینکه ریسک ضرر را به جون بخری. من دوساله پولم توی بورس هست. 80درصد ضرر هستم. اصلا بیخیالش شدم

نه اصلا اینطور نیست من بابام گذاشت بانک ‌‌ پول داره روز به روز  بی ارزش تر میشه  طلا ...

ندیدم قیمتا از سال قبل تغییر کنه اگه پارسال میذاشتیم لاقل 12 تومن روش اومده بود. باز اگه طلا دست دوم باشه ی چیزی. کلی واسه خرید طلا اذیت شدیم