2777
2789

گمرک،ثبت سفارش بر مبنای یوان چین حساب کردن ولی ما دلار برای فروشنده جابجا کردیم

میتونم تو گزارش معاملات فصلی دارایی،در قسمت واردات،قسمت طبق دفاتر دلار رو تبدیل به یوان کنم و ارسال کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مقدار رو تبدیل کنی. مبلغ ارسالی - مبلغ تبدیلی مثلا مبلغ ۲۰۰۰ دلار  ارسالی معادل x یوهان ...

۲۵ مهر حدود ۳۴ هزار دلار برای فروشنده،صرافی حواله کرده

یعنی اینو تبدیل به نرخ یوان در تاریخ صدور حواله توسط صرافی بکنیم؟

۲۵ مهر حدود ۳۴ هزار دلار برای فروشنده،صرافی حواله کرده یعنی اینو تبدیل به نرخ یوان در تاریخ صدور حو ...

اره. 

چون اسناد و مدارک شما یوهان هست

بانک یوهان رو شناخته

مجوز هم یوهان هست

صراف هم معادل ریالی یوهان رو گرفته یا دلار مهم نیست. اما به خواست فروشنده دلار تحویل داده.

پس دارایی هم یوهان رو میشناسه.

اره.  چون اسناد و مدارک شما یوهان هست بانک یوهان رو شناخته مجوز هم یوهان هست صراف هم معادل ...

خیلی ممنون

درخاست دوستی میدم،اگر مایل بودید قبول کنید، تا اگه بازم سوالی داشتم ازتون بپرسم🙏