2777
2789

سلام امسال کنکور دارم 

سال نودونه کنکور دادم بهداشت عمومی قبول شدم یک ترم رفتم بعدش دیگه نرفتم یه مدت هم مادرم منو فرستاد ارایشگری بگیرم تا تو خونه افسردگی نگیرم ۴تا مدرک گرفتم ولی اصلا منو راضی نمیکرد

امسال بهمن ماه دوباره واسه کنکور ثبت نام کردم یکم کتاب خریدم یکمم از پی دی اف میخونم 

تقریبا از اسفند شروع کردم اوضاعم خیلی داغونه شبیه پیرزنا شدم هم سن و سالای من الان ترم چهار هستن

خیلی دستوپا شکسته خوندم شیمی و فیزیکم خوبه عمومیامم خوبه زیست و ریاضیم تعریفی نداره

دلم میخواد پرستاری حتی شده یه شهر کوچیک قبول شم؟کسی میدونه پرستاری دولتی دانشگاه و شهر های تیپ سه چه رتبه ای میخواد؟

منطقه دو هستم

همچنان امیدوار

عزیزم بشین سخت بخون روی عمومی ها بیشتر تمرکز کن حتما قبول میشی منطقه دو خیلی خوبه 

پرستاری دولتی فکر کنم ۱۰ هزار بخواد بازم بستگی داره 

رتبت چند بود؟

برای موفقیتم ی صلوات میفرستی؟🥲🎈🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام با ۲۰ هزار پرستاری ساوه قبول شد 

امسال که دیگه سهمیه پرستاری دو برابر شده . البته اگر حرفشون حرف باشه و به قولشون عمل کنن.

ببین برو تو تخمین رتبه قلمچی درصد هات رو بزن ببین چه رتبه ای میده بعد یه لیست برات می یاره که پارسال با این رتبه ها چی قبول شدن . 

یکی از اقوام با ۲۰ هزار پرستاری ساوه قبول شد    امسال که دیگه سهمیه پرستاری دو برابر شده ...

گفتن فقط سهمیه پزشکی رو زیاد کردن اون برای پردیس و پزشکی تعهدی و گفتن که این خودش روی رشته های دیگه هم تاثیر میذاره

با بیست هزار منطقه دو پرستاری دولتی قبول شد؟

همچنان امیدوار

یکی از اقوام با ۲۰ هزار پرستاری ساوه قبول شد    امسال که دیگه سهمیه پرستاری دو برابر شده ...

چه سالی٫؟ پارسالو زدم تو گزینه دو اخریاش ۱۸ هزار بود شهرایی مثل قزوین و بم و کرمانشاه و زابل زاهدان که واسه بومی های خودش بود

هزینه پردیس پرستاری تو یک سال چقدر هستش؟

برای هر شهر متفاوت . تفاوتهاشون هم خیلی زیاده.  هر شهری رو که مد نظرته تو گوگل بزن نرخ سال ۱۴۰۰ رو برات می یاره . 

من  پردیس بهشتی می خونم سالی ۹۵۰۰ می دم . 

سالی ۹۵۰۰

آخه مگه میشه من شنیدم پرستاری ترمی۸تومنه تازه آزاد شما که پردیس هستین مگه نباید هزینه بیشتر باشه ؟ممپون میشم راهنماییم کنین اگه اشتباه میکنم چون اگه هزینش آنقدر باشه در سال میدونم بخونم