2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
وااااااای چند هفته

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

6مااااه!!!چرا؟طفلک.میشه لینک تاپیکشو بزارین؟
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
اقای ارتعاش ببخشید وسط تاپیکت امیدوارم خدا دور و برتون رو پر از بچه های سالم و صالح کنه خوشبخت باشین برای همه دعا کن هر وقت رفتی حرم برای همه منتظرا دعا کن
همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
وای قلبم دردگرفت چرا اخه ببخشید استارتر وسط تاپیکت چرا اینجوری شد الهی بمیرم منم بچم وپنج ماهگی از دست دادم ادم فقط میخواد بمیره بچه ها دعا کنید خدا بهش صبر بده چقد خوشحال بود بمیرم براش

سلام دوستای مهربونم...بچه های زیادی تو نی نی سایت هستن که دلشون میخواد مادر بشن ومادر خطاب بشن..با دل پاکتون براشون 5صلوات بفرستین..شاید نفس یکی از ما درحقشون اجابت بشه وهمین روزها با ازمایش مثبت اشک شوق تو چهرشون جاری بشه...انشاالله

>

دیروز هم رفتیم سونو انومالی رو دادیم ، معلوم شد جنسیتت ، یک پسر گوگولی.

خداروشکر سالم و سرحالی ، چقد تکون میخوری ، مامانی رو نزن گناه داره. اینبار منم رفتم داخل سونو ، اولین بار صدای قلب نازت رو شنیدم ، چقدر قشنگ بود ، مرسی ازت که قلبت میزنه ، مرسی که سالمی.
تورو خدا چند ماه دیگه هم سالم باش ، من و مامانی و یک قوم و قبیله منتظرته ، میدونی که من پسر بزرگم و تو اولین نوه مامان بزرگ بابابزرگتی ، مامان بزرگ هم بچه بزرگ مامانش بوده ،تو اولین نتیجه هستی ، پس بدو بیا.

< 00762655066627324149.jpg; 95805674419979631755.jpg; 21210830451034784445.jpg;
اقا هستم
مارال جون هستی
مولای من ای غایب از نظررر..میدانم بنام مادرت حساسی آقااااااا . بنام عمه ت زینب حساسی آقاااااا ...از علی اصغر امام حسین بگویم .. یا از جدت امام رضاااااااا ....فقط میدانم فرزندم را اسماعیل وار..بمانند حضرت ابراهیم ...در راه مادرت حضرت زهرا و اهل بیت قربانی کردذممم..و چون مثال حضرت یعقوب،دل از یوسفم کشیدم آنگاه تو بمن برگرداندی.... رمز آیادراین بود.شکررررر...
اقای ارتعاش حرز امام جواد رو بنویسید وبزارید همیشه همراه خانومتون باشه برای دفع بلا وچشم زخم عالیه