2777
2789
عنوان

يعني ممكنه؟كي بزارم؟

120 بازدید | 12 پست

بچه ها ده روز ديگه ميشه دوماه كه پري نشدم..گاهي وقتا حس پري دارم ولي نمياد ماه پيشم كلي ترشح داشتم ولي الان نه سينه هامم حساس شده..ممكنه باردار باشم؟ البته من سابقه تاخيير پريود رو دارم ولي يه سالي ميشد كه سينه هام موقع پريود حساس نميشد. 

بي بي چك رو فقط صبحا ميشه گذاشت؟؟؟

یعنی دوماه گذشته هنوز بی بی چک نزدی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عصر هم ميشه گذاشت؟؟

آره میشه بزار

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
چرا تو این مدت بی بی چک نزدی؟ اگه دل درد پریودی داشتی و پریود نشدی احتمالش هست باردار باشی

اخه پيش اومده بود كه پريودم عقب بيوفته ولي هميشه زعفرون ميخوردم ميومد اين بارم كلي خوردم تا همين ديروز ولي فقط جوش زدم نشدم 

واژنم يكم تير ميكشه ببخشيد واضح ميگم 

بی بی چک بزن تکلیفت روشن بشه 

البته منم یبار سه ماخ پریود نشدم هی بی بی چک میزدم منفی بود رفتم ازمایش بتا دادم سونو دادم خبری نبود بعد یه ازمایش خون دادم ویتامین دی پایین بود امپول ویتامین دی زدم و قرصشو یه مدت خوردم و چهار تا پروژسترون زدم درست شد