2777
2789
عنوان

بخاری

96 بازدید | 12 پست

سلام خانوما خوبین صبحتون بخیر،  یه سؤال دارم، من مستاجر هستم و خونمون سیستم گرمایش شوفاژ هست و در تمام اتاق ها و حال داره زمستون همش روشن کردم باور نمیکنید اصلا گرم نمیکرد خونه رو بدنه شوفاژ داغ بودا ولی خونه خیلی گرم نشد با وجود اینکه تمام اتاق روشن بود، یه زمین خریدیم ساختیمش برا سیستم گرمایش تو شک هستم که شوفاژ بزارم یا بخاری گازی، شوفاژ های منزل شما تو زمستون گرم میکنه؟؟؟؟  و اینم بگم شوفاژ ها کاملا سالم و هواگیری شده هست

اگه جنس خوب بخرید و کف خونه رو درست حسابی کار بزارن بدک‌نیست ...واسه اطمینان حین ساخت لوله واسه دودکش بخاری ام بزارید که اگه گرم‌نشد یه دونه بحاری ام کمکی بزاری 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاری بهتره

جدی ممنون اره اخه خونه مادرشوهرم بخاری گازیه انقدر گرمه منم اولین بارم بود شوفاژ داریم فکردم مشکل از مال ماست پس کلا شوفاژ همینه پس بدرد نمیخوره

هیچی  بخاری نمیشه 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

شوفاژ کل خونه و یه دست گرم میکنه کف خونه هم زمستون داغ دیوار خونه هم دوده و سیاه نمیشه اکه اصولی رادیاتور بزارین گرممممم میشه هم کف هم داخلی خونه ولی بخاره هم دوده میزنه هم نقطه ای گرم میکنه هرچی به بخاری نزدیکتر گرمتر هم خطر گاز گرفتگی داره ....

اگه دستشویی حمامتم یه پله بخوره از داخل و سطحش ۱۰ سانت پایینتر باشه یکی آب به در دسشویی نمیخوره بیرون کثیف بشه یا در خراب بشه یکی میتونی اونجا پادری بندازی دمپایی پایین باشه نَم پا گرفته میشه بهداشتی تره دمپایی ام پشت در گیر نمیکنه .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨