2777
2789

که قفلش کردن...خواستم نظرمو بگم

پدرم خیلی حواسش به این مسائل بود تا مجرد بودیم همیشه به ما میگفت پیش داماد زیاد حرف نزنید... یا وقتی داماد هست لزومی نداره شما هم حتما تو جمع باشی یا راجع به هر چیزی بخوای نظر بدی ، اگر پیش میومد که تو مسیر دامادمون بودیم هیچ وقت تنها ما رو با داماد نمیفرستاد می‌گفت صبر کن خودم هزینه میدم یا ماشینشو میداد در حالیکه خودش ماشین رو لازم داشت... شاید اون موقع برام قابل درک نبود اما الان از درایت پدرم خیلی خوشحالم... هم حواسش به خواهرم بوده که ارامشش حفظ شه ، هم خودم که عزتم حفظ بشه

فقط در مورد دامادمون نبود کلا حتی فامیل خوشحالم که به حرف پدرم گوش میدادم...

و قطعا درمورد بچه‌های خودم این مسائل رو دقت خواهم کرد

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تاپیک رو نخوندم اما برای همین چیزهاست که میگن حدو مرز روابط رو حفظ کنیم با هرکسی رفتار متناسب داشته باشیم ، دیدم بعضی کاربرای اینجا روابط باز و بی بند و بار رو روشنفکری میدونن .. اینم عاقبتش 

احسنت به پدرتون .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
درسته پدر خدابیامرز منم دقیقا همینطور بود .

آخی خدا رحمتشون کنه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

منم میخواستم یه چیزی بگم.

الان من مطمینم اون خانم ۷ روز هفته رو خونه مامانش.

من تو اطرافم زیاد دیدم، ازدواج که میکنن، این داماد که میاد و خونه اونا مستقر میشه.

مخصوصا افرادی مثل این خانم که خواهر مجرد دارن باید خیلی تو رفت و آمدشون کنترل داشته باشن.

و اون آقا هم اگر از اول قصد ازدواج با خواهر رو داشت، پس چرا با این خانم ازدواج کرده؟؟؟؟!!!!!!

درسته

نظر شخصی من اینه که هر چقدم داماد رو برادر خودت بدونی و جلوش حد و مرز رو رعایت نکنی بازم امکان هر چیزی وجود داره

امکان یه سوتفاهم بزرگ

بعضی مردا هم خدا لعنتشون کنه به پشه ماده هم رحم نمیکنن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اسی شما درس میگین ولی اون تاپیک سر کاری بود  یا اسی پسر بوده 

هرچند وجود داره همچین چیزی الان ی چیزای ادم میشنوه شاخ در میاره اون از روابط غیر متعارف یکی بود میگفت شوهرم میگه پیش دوستام بی حجاب باش

اره استانه تحریکشون بالاس همه ک یوسف پیامبر نیستن ک تحریک میشن

وقتی میگی هم میگن عین خواهرمه هه 😏

برو بابا تو خودت حد و مرز رو رعایت کن نمیخواد عین خواهرت باشه

اصلأ با خواهرشون اینجوری رفتار نمیکنن والا فقط یه سرپوش برای هوسبازیشونه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اره باید مراقب بود ولی ادم هم با ادم فرق داره.اکثر مردا سالما کم پیدا میشه در این حد کثیف و هیز.شما تو فامیل خودتون نگا کنید ببینید چنتا مرد هیز و هوس باز هست چنتا مرد خانواده دار .به نظرم از هر ده تا مرد یکیش ادم ناجوریه ولی در کل باید مراقب بود

بنظرم منم اینکه میگن مثل خواهرمه اکثرا دروغ میگن. من خودم زندگی یه زن و شوهرو میدیدم که چقدر بهم علاقه داشتن. هر دو هم معتقد بودن. باهم شاد هم بودن. اما دختر خاله زن شروع کرد با اینها رفت و امد کردن. و چون کمی زیبایی داشت و از نظر حجاب ازاد... مدام برای شوهرِ دختر خالش هم زبون میریخت... همه دیگه داشتن متوجه میشدن که اون مرد مثلا معتقد دلش داره میره... بعد به خانمش میگفت مثل خواهرمه... اما دروغ بود... چون اصلا حالتش با دیدن دختر خاله زنش عوض میشد خیلی تحویلش میگرفت مدام ازش تعریف میکرد باهاش بگو و بخند داشت ... و دیگه هم با زن خودش شاد نبود. خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه

قبول دارم حرفاتو...

من خواهرمجرد ۱۸ ساله دارم...

وقتی میرم خونه مامانمینا شوهرم و خواهرم خیلی باهم حرف میزنن.. خیلی.. و اصلا به هیچ کس توجه نمیکنن.. مامانم هم هرچی چشم قره به خواهرم میره فایده نداره و دست برنمیداره... منم رفت و آمدم رو کم کردم.. ماهی یه بار میرم اونم خودم با بچه هام... هرچی شوهرم میگه بریم خونه مامانت یه بهونه ای میارم و ردش میکنم.. مگر اینکه مامانم مهمونی دعوت کنه تا شوهرمو ببرم

......