2777
2789
عنوان

گفت بخاطر انتقام اومدم+شات

566 بازدید | 36 پست

بچه ها این پارسال اومد گف دوست دارم چون سنمون کم بود گفتم صب کن امسال خودم رفتم گفتم دوست دارم حالا ببینین چی میگه

چن روز پیش دعوا کردیم 

بعد یهو اومد گف تمومش کنیم 

بعد شبش اینجوری شد 

ما همش همدیگرو میبینیم ینی کلا تو یه خو نه ایم

البته اونا یه جا دیگه زندگی میکنن ولی وقتی بیان همدیگرو میبینیم اکثرا

من پیامای خودمو پاک کردم 

تا اون جایی که یادم بود نوشتم 

ولی فک کنم همینجوریشم قضیه رو بگیرین

میشه یه صوات مهمونم کنی🥺💕

بز بلایک

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اون خانم تاپیک میزنه با پسرا رل بزنید تا شوهر کنید الان کجاست ببینه نتیجش چیه

فقط احساسات دخترا لگد بشه که شاید آقا خواستن واومدن بگیرن عشقم نکشید که هیچ😑

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

توم میگفتی اکی بای .

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😂😂😂

والا بخدا رواج میدن بعد یه عده سن پایین هم میبینن  ایندش میره رو هوا سر یه چیز الکی سوگول خوردن 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
گوه خورده این منم میخام تلافی کنم 

ولش کن بی تربیتو 

نمیخواد بدرک😑

چ کثافته بهش دیگه فکر نکن هزار تا از این عنو بهتر هست خپشگل تر پولدار تر ی اوکی بای بگو تموم بهشم فک ...

ازش متنفرم 

فق میخام تلافی کاری که کردو سرش در بیارم 

ولی نمیدونم چیکار کنم

میشه یه صوات مهمونم کنی🥺💕

چند سالتونه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏