2777
2789
عنوان

چله

70 بازدید | 11 پست

وای خانومااا من از اول رمضون چله یه سوره ای رو برداشته بودم همیشه نمازصبح میخوندم امروز گفتم بزار روز میخونم ، الان یه تاپیک دیدم یهو یادم اومد نخوندم دیدم یک ساعت از ۱۲‌ گذشته😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه نذوراتت رو بازه زمانی محدود نده و سختش نکن

مثلا بگو ۴۰ تا میخونم حالا ممکنه وسطش هم یه روز نخونی خراب نمیشه چهلت

یا حداقل ۴۰ روز رو از نماز صبح تا نماز صبح بعدی در نظر بگیر 

منم دیشب مثل شما به سرم اومد یادم رفته بود ساعت2شب یادم افتاد سری انجام دادم نمیدونم باید از اول بخو ...

ربطی به عمدی بودن نداره اخع .

میگن حتما باید پشت سرهم باشه چهل روز . فاصله بیفته باید ازاول شروع کنی

خیلییی ناراحتم  ینی هرکی وسط چله یادش بره و چلش بهم بخوره یعنی صلاح نبوده حاجتش؟؟ نمیشه دوبار ...

چرا نمیشه 

مگه خدا محدوده ؟

این ماییم که خدا رو محدود تصور میکنیم با مقررات ذهنیمون

ربطی به عمدی بودن نداره اخع . میگن حتما باید پشت سرهم باشه چهل روز . فاصله بیفته باید ازاول شروع کن ...

من دوازده روز ذکر برداشتم اخرشه ادامه میدم بعدا دوباره برمیدارم دوازده روز دیگه 

انشالله حاجت روا شی 

اخه بالاخره حتما یه چیزی هست ک میگن تا چهل روز پشت سرهم روزی یکبار😞

اینکه صد در صد هست عدد ۴۰ از شب معراج پیامبر(ص) و فکر میکنم حصرت موسی هم گرفته شده

منظورم ابن بود باز میتونی یه چهله دیگه برداری