2777
2789
عنوان

کیا تو سیکل انتقال هستن؟

82 بازدید | 7 پست

من روز چهارم ام منتها هیچ حس و علایمی ندارم

یکم نگرانم کرده 

شما روزای بعد انتقال چطوری بودید؟؟؟

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
علایم که از الان نیست

خوب همه میگن حالت پریود دارن .یا لک دیدن یا تیرکشیدنی ...

میترسم نشه چطور تحمل کنم 😭

خیلی دعام کنید

هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همه میگن حالت پریود دارن .یا لک دیدن یا تیرکشیدنی ... میترسم نشه چطور تحمل کنم 😭 خیلی دعام کن ...

خدا کمکت کنه

برای منم دعاکن

نه برای بچه

برای اینکه زندگیمو بسازم

مفصله تو پستهام هست

یک سال خورده جدا شدم

دعاکن زندگی جدیدی بسازم

صاحب خونه زندکی بشم

ولی راهی که تو الان ازش میگی من رفتم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خدا کمکت کنه برای منم دعاکن نه برای بچه برای اینکه زندگیمو بسازم مفصله تو پستهام هست یک سال خور ...

عزبزم خدا کمکت کنه

انشالله به همه ی خواسته هات برسی...

من تاپیکاتو ندیدم ولی حتما صلاحیت بوده این تقدیر برات رقم خورده...

سعی کن قوی بشی اگه سرمایه ای داری حتما ی شغل بزن..

یا دنبال یک هنر برو ازش درآمد داشته باشیحتما خداکمکت می‌کنه رو پای خودت وایسی

عزبزم خدا کمکت کنه انشالله به همه ی خواسته هات برسی... من تاپیکاتو ندیدم ولی حتما صلاحیت بوده این ...

بیشتر همدم منظورم هست

بیشتر همدم منظورم هست

، اگه سرت گرم باشه،زیاد درگیر این چیزا نمیشی،،،همدم میخوای چکار بزا یکم به خودت زمان بده،به خودت بیا،،مستقل شو...همدم زیاده

، اگه سرت گرم باشه،زیاد درگیر این چیزا نمیشی،،،همدم میخوای چکار بزا یکم به خودت زمان بده،به خودت بیا ...

خب نیاز دارم شدیذ جنسی عاطفی

خیلی شوهریم

واینکه ۳۷سالمه بی بی فیسم