ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1241 عنوان کیا تو سیکل انتقال هستن؟ 82 بازدید | 7 پست من روز چهارم ام منتها هیچ حس و علایمی ندارمیکم نگرانم کرده شما روزای بعد انتقال چطوری بودید؟؟؟ هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏 1401/02/14 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11149 علایم که از الان نیست هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1241 علایم که از الان نیست خوب همه میگن حالت پریود دارن .یا لک دیدن یا تیرکشیدنی ...میترسم نشه چطور تحمل کنم 😭خیلی دعام کنید هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11149 خوب همه میگن حالت پریود دارن .یا لک دیدن یا تیرکشیدنی ... میترسم نشه چطور تحمل کنم 😭 خیلی دعام کن ... خدا کمکت کنهبرای منم دعاکننه برای بچهبرای اینکه زندگیمو بسازممفصله تو پستهام هستیک سال خورده جدا شدمدعاکن زندگی جدیدی بسازمصاحب خونه زندکی بشمولی راهی که تو الان ازش میگی من رفتم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1241 خدا کمکت کنه برای منم دعاکن نه برای بچه برای اینکه زندگیمو بسازم مفصله تو پستهام هست یک سال خور ... عزبزم خدا کمکت کنهانشالله به همه ی خواسته هات برسی...من تاپیکاتو ندیدم ولی حتما صلاحیت بوده این تقدیر برات رقم خورده...سعی کن قوی بشی اگه سرمایه ای داری حتما ی شغل بزن..یا دنبال یک هنر برو ازش درآمد داشته باشیحتما خداکمکت میکنه رو پای خودت وایسی هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11149 عزبزم خدا کمکت کنه انشالله به همه ی خواسته هات برسی... من تاپیکاتو ندیدم ولی حتما صلاحیت بوده این ... بیشتر همدم منظورم هست هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم
ساینا۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 1241 بیشتر همدم منظورم هست ، اگه سرت گرم باشه،زیاد درگیر این چیزا نمیشی،،،همدم میخوای چکار بزا یکم به خودت زمان بده،به خودت بیا،،مستقل شو...همدم زیاده هر وقت حال دلتون خوب بود منم دعا کنید خدا بهم یه فرشته کوچولو بده...مرسی ..آاامین😘🙏
لیللی عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 11149 ، اگه سرت گرم باشه،زیاد درگیر این چیزا نمیشی،،،همدم میخوای چکار بزا یکم به خودت زمان بده،به خودت بیا ... خب نیاز دارم شدیذ جنسی عاطفیخیلی شوهریمواینکه ۳۷سالمه بی بی فیسم هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم