2777
2789

متفاوتن با هم..

زگیل درمان میشه..

تبخال نه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس گفتی

تو بگو برعکس..

من وبینار بیماریهای مقاربتی رو شرکت کردم و میدونم..

بازم خود دانی

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
تبخال با زگیل فرق داره

تبخال درمان داره و دوره ای 

ولی زگیل نه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
تبخال درمان داره و دوره ای  ولی زگیل نه

نه زگیل هم درمان داره

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖

بله خطرناکه

بایدتحت درمان قرارگرفت درصورت بودنش

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تو بگو برعکس.. من وبینار بیماریهای مقاربتی رو شرکت کردم و میدونم.. بازم خود دانی

درست گفتی

زگیل درمانش دوسال هست عموما و خود بخود از طریق بالابردن سیستم ایمنی رفع میشه ولی تبخال با ی استرس ساده ممکنه برگرده

نه زگیل هم درمان داره

درمانش سخت تره و شنیدم بستگی به نوعش هم متفاوته

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
درمانش سخت تره و شنیدم بستگی به نوعش هم متفاوته

بله درسته  دوره ای هست طول درمان زیاده

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
نه زگیل هم درمان داره

سخت تره و بعضی هاشم خیلی سخته و متاسفانه بیشتر از شریک جنسی و خیانت

درست گفتی زگیل درمانش دوسال هست عموما و خود بخود از طریق بالابردن سزیتم ایمنی رفع میه ولی تبخال با ...

دقیقا آفرین...

کاملا درست و جامع گفتی ❤️

هر چند درمان زگیل سخته،رژیم غذایی داره،داروهای خاص داره..

اما شدنیه..

درمان داره..

اما تبخال،خدا برای هیشکی نیاره ان‌شاءالله